Βλαχοδήμος: «Και την ψυχή μας για τον Παναθηναϊκό!»

Το σύνθημα για την επόμενη ημέρα δίνει ο Οδυσσέας, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι μπορεί τα προβλήματα να είναι υπαρκτά, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οφείλουν να τα ξεχνούν όταν μπαίνουν στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλαχοδήμος στη «Live Sport»:

«Ο στόχος είναι να νικάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πούμε ότι θέλουμε να πετύχουμε εκείνο ή κάτι άλλο. Πάμε να κάνουμε όσες νίκες μπορούμε. Πιστεύω στην ομάδα, όλοι πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Όλοι ξέρουμε τα προβλήματα, αλλά μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας. Να δείξουμε ότι μπορούμε, για μας και για τον κόσμο, γιατί μόνο έτσι μπορεί να γίνει.

Είναι ωραίο να νικάς γιατί ανεβαίνει η ψυχολογία. Για μας είναι ακόμη πιο σημαντικό επειδή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε μια άνετη νίκη. Νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να πετύχουμε επιτέλους μια νίκη εκτός έδρας. Στη Ριζούπολη θα πρέπει να παίξουμε όπως κάνουμε συνήθως στη Λεωφόρο. Όλοι θέλουμε να νικήσουμε εκτός έδρας, το ψάχνουμε πολύ, αλλά κάτι μας λείπει. Εύχομαι να βρούμε τρόπο, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ