Ατλαμάζογλου, πρώτα θα σβήσει ο ήλιος…

Να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός από τον χάρτη φαίνεται πως επιθυμεί ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου, αν δεν πληρωθεί ο πελάτης του.

Ο Γενς Βέμερ, που «κάθισε» επί τρία χρόνια στο συμβόλαιο του, έχοντας αγωνιστεί σε αριθμό αγώνων, που μετριέται στα δάχτυλα του ενός χεριού, επιθυμεί πλέον να ισοπεδώσει τον Παναθηναϊκό, απειλώντας ευθέως μέσω του συνηγόρου του, με εξαφάνιση του συλλόγου, αν δεν λάβει τα χρήματα του.

Ο Πάρις Ατλαμάζογλου κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του Γερμανού μπακ, αφού τόνισε πως «έχει βαρεθεί να ασχολείται με τον Παναθηναϊκό», στη συνέχεια ξεστόμισε την εμετική και ασεβή προς τα 110 χρόνια ιστορίας του συλλόγου φράση: «Αν δεν πληρώσει ο Παναθηναϊκός, να εξαφανιστεί».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η συγκεκριμένη ατάκα, προήλθε έπειτα από τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να εξαφανιστεί ο Παναθηναϊκός για μια τέτοια υπόθεση.

Όπως και να’ χει, εμείς θα πρέπει να ενημερώσουμε τον κ. Ατλαμάζογλου πως πρώτα θα σβήσει ο ήλιος και μετά θα εξαφανιστεί ο ενδοξότερος σύλλογος της Ελλάδας, που λατρεύεται και ακολουθείται από εκατομμύρια «πράσινες» καρδιές ανά τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ