«Αρνήθηκε πρόταση από ξένο fund ο Αλαφούζος»!

Δημοσίευμα-βόμβα γνωστής ιστοσελίδας, βάζει «φωτιά» στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος αρνήθηκε πρόταση αγοράς από ξένο επενδυτικό fund.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα enikos.gr:

Πρόταση-βόμβα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr όμιλος ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία έχει υποβάλει στον Γιάννη Αλαφούζο την εξής πρόταση.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον κ. Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Οι ίδιες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι παρά τη συνολική προσφορά των 27,5 εκατ. ευρώ ο Γιάννης Αλαφούζος αξιώνει επιπρόσθετο ποσό ύψους 13 εκατ. ευρώ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ