Από «αύριο», 60.000 Παναθηναϊκοί στο ΟΑΚΑ! (poll)

Ο Παναθηναϊκός διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του και το «Όλα Πράσινα» παρουσιάζει ένα ρεαλιστικό πλάνο διάσωσης με μπροστάρη τον κόσμο του συλλόγου!

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ο Παναθηναϊκός διανύει ενδεχομένως τη δυσκολότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του. Το ποιοι ευθύνονται και ποιοι όχι είναι κάτι το οποίο όσο και να συζητάμε δεν θα αλλάξει τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος χρειάζεται ιδέες, όραμα, ενότητα και κάθε άνθρωπο που τον αγαπάει πραγματικά να είναι δίπλα του. Δεν περισσεύει κανείς. Διότι οι εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιο ισχυροί από κάθε Γιαννακόπουλο, κάθε Βαρδινογιάννη, κάθε Αλαφούζο, Πατέρα, Πολέμη και πάει λέγοντας.

Αυτές οι ημέρες που διανύουμε είναι οι ημέρες της κρίσης. Ήρθε με λίγα λόγια η ώρα να μετρηθούμε. Είμαστε δύο εκατομμύρια κόσμου; Ένα εκατομμύριο; Πεντακόσιες χιλιάδες; Χίλιοι; Ήρθε η ώρα να το διαπιστώσουμε. Και για να κάνουμε κάποια πράγματα ξεκάθαρα. Άλλο είναι το να δηλώνει κάποιος Παναθηναϊκός και εντελώς διαφορετικό να είναι Παναθηναϊκός και να αισθάνεται το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Όποιος είναι πραγματικά Παναθηναϊκός δεν επιτρέπει να περάσουν μπροστά του απαρατήρητα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Δεν θα πει «δεν πειράζει, έχουμε το μπασκετάκι». Δεν θα ρισκάρει αυτό το συναίσθημα της Κυριακής του «Σήμερα παίζει ο Παναθηναϊκός»! Δεν τον νοιάζει εναντίον ποιου, σε ποιο γήπεδο και για ποιο λόγο. Αρκεί που παίζει ο Παναθηναϊκός και αυτό είναι αρκετό για να κάνει τη μέρα ξεχωριστή.

Πάμε παρακάτω. Ποια είναι η πρόταση μας; Πολύ απλά, αυτός ο κόσμος που νιώθει όσα αναφέραμε παρακάτω να βγει μπροστά. Να ενωθεί. Να μετατρέπει κάθε Κυριακή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού σε γιορτή. Ρομαντικό; Σίγουρα. Ουτοπικό; Αν δεν το δοκιμάσεις, δεν θα το μάθεις ποτέ.

Η ομάδα πρέπει να μετακομίσει αύριο το πρωί στο ΟΑΚΑ. Τη Λεωφόρο την αγαπάμε όλοι, όμως δεν είναι ικανή να στεγάσει τα όνειρα όλων όσων ονειρεύονται έναν πανίσχυρο Παναθηναϊκό. Και για να μιλήσουμε με νούμερα. Αφού μεταφέρεις την ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο λοιπόν, θέτεις σε κυκλοφορία 60.000 διαρκείας για όλα τα παιχνίδια της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Προς 100 ευρώ κατά μέσο όρο το καθένα. Έτσι θα κάνεις το μεγαλύτερο βήμα για να σωθεί η φετινή σεζόν και κατά συνέπεια να αρχίσει η ομάδα να βγαίνει από τον «βούρκο». Και αυτό είναι το λιγότερο. Θα δείξεις σε όλους τους… εξαφανισμένους το μέγεθος και τη δυναμική του Παναθηναϊκού και τότε θα δείτε πως θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι επενδυτές. Κάθε Κυριακή θα είναι γιορτή. Συν ότι η ομάδα θα κυνηγήσει τους φετινούς της στόχους με άλλον αέρα. Διότι ας μην ξεχνάμε, πως πέραν όλων των άλλων, αυτή τη στιγμή έχουμε ομάδα. Έχουμε προπονητή και παίκτες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους άλλους. Και αν θωρακιστούν όπως πρέπει, από τον κόσμο, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Ποιο είναι το μεγάλο στοίχημα στην ιδέα των παραπάνω γραμμών. Μα φυσικά το αν ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα καταφέρει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών σε ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα. Το ότι υπάρχουν 60.000 Παναθηναϊκοί που μπορούν να διαθέσουν 100 ευρώ είναι δεδομένο. Το ότι υπάρχουν 60.000 Παναθηναϊκοί που θέλουν να διαθέσουν 100 ευρώ είναι το μεγάλο ερώτημα. Γι’ αυτό λέμε λοιπόν. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε. Και είναι βέβαιο πως είμαστε πολλοί…

Η νέα εμφάνιση του Panathinaikos BC είναι κοντά μας! Προπαραγγείλτε τη τώρα με ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ