Αποκάλυψε δημόσια το χρέος ο Γαρρής!

Με δηλώσεις που παραχώρησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, αποκάλυψε το εύρος του «πράσινου» χρέους, αναφερόμενος σε συγκεκριμένους αριθμούς και νούμερα.

Συγκεκριμένα ο Γαρρής, μιλώντας στο «ΣΠΟΡ ΦΜ», αποκάλυψε ότι:

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

«Το χρέος αυτή την χρονική στιγμή είναι 34,7 εκατ. ευρώ, τα 7 εκατ. είναι για το Κορωπί και έχουν δοθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Για να καταλαβαίνουμε, ο Παναθηναϊκός χρωστούσε το 2012 όταν ήρθε ο Γιάννης Αλαφούζος 35,2 εκατ. ευρώ. Έκτοτε η φορολογία έχει υπερδιπλασιαστεί, αν σήμερα ο συντελεστής ήταν ίδιος, τότε σήμερα το 34,7 θα ήταν περίπου 20 εκατ. ευρώ».

Κατόπιν, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρθηκε:

Στο τι θα κληθεί να πληρώσει κάποιος, που θα ενδιαφερθεί να μπει στον Παναθηναϊκό: «Τα οικονομικά της ΠΑΕ θα τα πάρει ο υποψήφιος επενδυτής. Όταν βγουν τα στοιχεία στην δημοσιότητα θα καταλάβει πολύς κόσμος τις απαντήσεις. Έχουν γραφτεί σήμερα πολλά νούμερα αλλά σημασία έχει να δούμε την αλήθεια γιατί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Στις πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, μένουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες αλλά είμαστε σε καλό δρόμο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ