Απειλείται με νέα καταγγελία η ΠΑΕ!

Τέσσερις ομάδες στις οποίες οφείλονται χρήματα και είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή, να καταγγείλουν τον Παναθηναϊκό, για την εξασφάλιση τω χρημάτων τους. Κρίσιμος μήνας για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ ο Νοέμβριος.

Όπως έχει αναφέρει επανειλημμένως το «Όλα Πράσινα», ο τρέχων μήνας είναι καθοριστικός για τη βιωσιμότητα του Παναθηναϊκού. Κι αυτό ακριβώς, μάλιστα, τόνισε κι ο ίδιος ο Ουζουνίδης στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη:

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

«Αυτός ο μήνας είναι για μένα ο πιο δύσκολος. Αυτή την στιγμή είμαστε 3-4 άνθρωποι, που προσπαθούμε να λύσουμε την καθημερινότητα. Πολύ μεγάλη βοήθεια δίνει ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Χωρίς κέρδος και περισσότερο για να βοηθήσει την κατάσταση, κάνει δουλειές σαν να είναι τεχνικός διευθυντής. Είναι ο άνθρωπος που τρέχει να λύσει προβλήματα».

Το «τριφύλλι» χρωστάει χρήματα, μεταξύ άλλων, και σε ομάδες από τις οποίες είχε αγοράσει ποδοσφαιριστές. Ενδεικτικά, οι «πράσινοι» οφείλουν λεφτά στις: Νιούκαστλ (για Αμπέντ), Κιέβο Βερόνα (για Εμποκού), Κάλιαρι (για Ιμπάρμπο), Πλατανιάς (για Κουλιμπαλί), Μπόκα Τζούνιορς (για Τσάβες). Κι αυτές οι ομάδες, είναι έτοιμες ανά πάσα στιγμή να προχωρήσουν σε καταγγελία! Σύμφωνα με την «SportDay», μία από αυτές τις ομάδες απειλεί, άμεσα, να προβεί στην παραπάνω ενέργεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ