Ανατροπή στη Λιβαδειά!

Αλλαγή δεδομένων στη Λιβαδειά ως προς τη διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού.

Το πρώτο 10λεπτο του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε χθες, με το παιχνίδι στη συνέχεια να διακόπτεται από τον διαιτητή Ευαγγέλου, καθώς δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο σε έναν αγωνιστικό χώρο, ο οποίος θύμιζε περισσότερο λίμνη.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η βροχόπτωση συνεχίστηκε και καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς στη Λιβαδειά, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να θεωρείται πολύ δύσκολο να διεξαχθεί το παιχνίδι. Ωστόσο, εδώ και λίγες ώρες η βροχή έχει σταματήσει, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου είναι αρκετά βελτιωμένη.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι πιθανότητες να γίνει σέντρα στο παιχνίδι είναι αρκετά αυξημένες. Κάτι τέτοιο, φυσικά δεν θα συμβεί αν η βροχόπτωση ξεκινήσει και πάλι μέχρι τις 19:30, όταν και οι δύο ομάδες πρέπει να παρουσιαστούν και πάλι στο γήπεδο. Από’ κει και πέρα, θα πρέπει να τονίσουμε, πως ακόμα κι αν ξεκινήσει ο αγώνας, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου δεν θα είναι η ιδανική για να παιχθεί ποδόσφαιρο, ωστόσο τουλάχιστον, δεν θα επικρατεί η χθεσινή τραγική εικόνα που είδαμε χθες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ