Αλλάζει η ημερομηνία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός!

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έστειλε αίτημα μετάθεσης της ημερομηνίας του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό κατά μια μέρα.

Αίτημα με το οποίο ζητά την μετάθεση του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέστειλε η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και η ΓΑΔΑ, σε Super League και Υφυπουργό Αθλητισμού.

Αυτό συνέβη, γιατί το παιχνίδι των δυο ομάδων είναι αρχικά ορισμένο για την 28η Οκτωβρίου, με την Αστυνομία να είναι επιφορτισμένη με τη διεξαγωγή της στρατιωτικής παρέλασης στη συμπρωτεύουσα, αλλά και με τις λοιπές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένο και το ματς στο «Αλεξάνδρειο» ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, εάν όλα τα παραπάνω παιχνίδια διεξαχθούν την ίδια ημέρα με τους εορτασμούς του «ΌΧΙ», ενδεχομένως να προκύψουν προβλήματα ασφαλείας εξαιτίας του περιορισμένου προσωπικού που θα είναι διαθέσιμο από την Αστυνομία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός απροόπτου η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα κάνει αποδεκτό το σχετικό αίτημα, όπως έχει πράξει και στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις και καταστάσεις, και έτσι όπως όλα δείχνουν το πρώτο ντέρμπι του Παναθηναϊκού για την εφετινή σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ