ΌΧΙ ρε φίλε, δεν γουστάρουμε «Καμπετσήδες»!

Η στιγμή της απόλυτης Παναθηναϊκής ισοπέδωσης έχει πλέον φτάσει, με τους φίλους του συλλόγου να είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν αυτούς που κάποτε τους έβριζαν.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που νομοτελειακά θα ερχόταν, η στιγμή που η Παναθηναϊκή ιδέα θα ισοπεδωνόταν πλήρως για τα μάτια ενός… Καμπετσή, επειδή «μπορεί και να μας βγει, μπορεί και να βάλει 5-6 γκολ και μετά θα τον αποθεώνουμε».

Πρώτα απ’ όλα βέβαια, δεν φταίει ο Καμπετσής και ο κάθε «Καμπετσής», φταίνε αυτοί που δεν ντρέπονται να δώσουν την πράσινη φανέλα σε κάποιον που πριν λίγο καιρό έβριζε χυδαία το «Τριφύλλι» και τον κόσμο του. Φταίνε αυτοί που εδώ και χρόνια ρημάζουν τις «πράσινες» ακαδημίες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικά μας παιδιά να ρίξουμε στο χορτάρι και να αναγκαζόμαστε να στηρίξουμε τις ελπίδες μας σε μικρούς «Τσουκαλάδες», μεγαλωμένους με αφίσες του… Τζόρτζεβιτς.

Και τώρα φταίμε εμείς, που δεν θέλουμε να βλέπουμε δηλωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να φοράνε τη φανέλα με το «Τριφύλλι» στο στήθος. Και τέλος πάντων, να το καταπιούμε ότι ο τυπάκος είναι «γαύρος» από κούνια, αλλά γιατί να δεχθούμε ότι κάποτε μας έλεγε και «π!@#νας γιους»; Τόσο πολύ έχει ανάγκη ο Παναθηναϊκός τον Καμπετσή; Κρίμα για τα εκατοντάδες χιλιάδες μικρά παιδιά που μεγαλώνουν στη χώρα μας με το όνειρο να φορέσουν έστω και για μια στιγμή αυτή τη φανέλα. Τη φανέλα που ο Καμπετσής έβριζε και λοιδορούσε.

«Μα, το ποδόσφαιρο έχει γίνει επαγγελματικό», θα σου απαντήσει ο κάθε λογής «βαζελάκος», που περιμένει τον Καμπετσή να τον βγάλει από το τέλμα. Συμπεριφέρθηκε όμως, αυτός ο αντι-Παναθηναϊκός σαν επαγγελματίας κατά το παρελθόν και πρέπει κι εμείς να τον αντιμετωπίσουμε ως τέτοιον; Γιατί έχουμε την υποχρέωση να τον αποδεχθούμε;

Δεν γουστάρουμε λοιπόν «Καμπετσήδες» στην ομάδα μας, όπως δεν τους γουστάρει και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού. Κι αν έχουν ισοπεδωθεί πλέον τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο, ας κρατήσουμε τουλάχιστον την αξιοπρέπεια και τον ρομαντισμό κι ας μην περιμένουμε από άτομα που δεν έχουν ιδέα τι εστί Παναθηναϊκός να μας προσφέρουν, έστω και το παραμικρό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ