Ήρθε για να «κλείσει» το deal ο Παϊρόζ!

Από το μεσημέρι της Τρίτης βρίσκεται στην Αθήνα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και από το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχει συνάντηση με τον γιο του Πιτ και το τιμ των συνεργατών του που είναι από την περασμένη Παρασκευή στη χώρα μας. Την Τετάρτη το ραντεβού με τον Αλαφούζο.

«Πάτησε» Ελλάδα ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο μετά τις 3 μ.μ., με προφανή σκοπό να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας από τις 3:30 μ.μ. βρίσκεται σε  συνάντηση με το τιμ των συνεργατών του που βρίσκεται στην Αθήνα από την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο φυσικά είναι και ο γιος του Πιτ, ενώ το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (4/7), καθώς ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους.

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της Red Stone (η οποία αποτελεί έναν εκ’ των συμπαικτών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το πρότζεκτ του «Athens Alive»), Μαρκ Αλεξάντερ, έρχεται στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει στο προγραμματισμένο ραντεβού που θα λάβει χώρα ανάμεσα στην ελληνική Κυβέρνηση και όλους του εμπλεκόμενους στο «AthensAlive».

Μάλιστα, το παρόν θα δώσουν όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον πρώτο να έχει εκφράσει την πεποίθηση πως η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό θα ήταν μια σύμπραξη μεταξύ «Athens Alive» και «Pan Asia».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ