Έτσι τα… χώρισαν Αλαφούζος και Παϊρόζ

Ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαιώνει τους συνεργάτες του πως τα πρώτα χρήματα του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένονται άμεσα, ενώ γνωστή έγινε και η… «μοιρασιά» μεταξύ των δύο ανδρών.

Βέβαιος πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουν… «φουσκώσει» κατά 1 εκ. ευρώ ή και παραπάνω από τα πρώτα χρήματα του Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος σε στενό κύκλο συνεργατών του.

Ο γνωστός εφοπλιστής περιμένει τις πρώτες καταθέσεις από πλευράς Ταϋλανδού, ώστε να αρχίσουν να καλύπτονται οι υποχρεώσεις του συλλόγου για τον μήνα Οκτώβρη, καθώς η συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ των δύο προβλέπει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα καλύπτει οικονομικά τους διακανονισμούς που έχουν υπογραφεί, ενώ ο 63χρονος broker με οικονομικές «ενέσεις» θα «τρέχει» την καθημερινότητα της ομάδας.

Ουσιαστικά, αυτή είναι η… «μοιρασιά» που έχουν αποφασίσει να κάνουν σε οικονομικό επίπεδο Αλαφούζος και Πιενμπονγκσάντ, όσον αφορά το «Τριφύλλι», κάτι το οποίο δείχνει με τον πλέον σαφή και κατανοητό τρόπο ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εισέρχεται σε μια μορφή συνδιοίκησης ή ακόμη και σε μια νέα πολυμετοχικότητα, με τον πρώτο να συνεχίζει να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το έμβασμα του Ταϋλανδού επιχειρηματία προορίζεται για την εξόφληση της δόσης του Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές και για την καταβολή ενός μισθού στους εργαζομένους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ