Έρχεται Αθήνα ο μάνατζερ του Λουτσιάνο

Πιθανό να δρομολογηθούν εξελίξεις, προσεχώς, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, καθώς ο εκπρόσωπος του παίκτη θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τον πελάτη του.

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστή, η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Λουτσιάνο Νέβες, παρότι μιλάμε για έναν παίκτη που αναρρώνει από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (σ.σ. ρήξη χιαστών).

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην Αθήνα φέρνει στη χώρα μας τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου. Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, αναμένεται στην Ελλάδα ο Ντανίλο Σίλβα, ο οποίος θέλει να μιλήσει από κοντά με τον πελάτη του για την αποθεραπεία που ακολουθεί, τις οφειλές προς το πρόσωπό του και άλλα εξίσου σημαντικά ζητήματα.

Προγραμματισμένο ραντεβού με την ΠΑΕ δεν υπάρχει, όμως δεν αποκλείεται ο Σίλβα να συναντηθεί με ανθρώπους του συλλόγου. Μάλιστα απ’ ότι φαίνεται, στον Παναθηναϊκό έχουν έτοιμο το πλάνο λύσης συνεργασίας με τον Λουτσιάνο, υπολογίζοντας στο μικρότερο δυνατό κόστος από μία τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ