«Έπεσαν Μίλαν-Γιουβέντους, ας πέσει και ο Παναθηναϊκός»!

Κακά μαντάτα για τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως φέρνουν οι FIFA και UEFA, που ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των «πρασίνων», με αποκλειστική ευθύνη Αλαφούζου.

Ως «στρατηγικός κακοπληρωτής» χαρακτηρίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος από τα μέλη των FIFA και UEFA, στην συνάντηση που είχε μαζί τους ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απεσταλμένοι των διεθνών ομοσπονδιών εμφανίζονται πλήρως ενήμεροι για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το «Τριφύλλι», χρήζοντας ως μοναδικό υπεύθυνο τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος-όπως τονίζεται-παρά το γεγονός πως διαθέτει την επιφάνεια για να αποπληρώσει τα χρέη του, δεν το κάνει από δική του επιλογή.

«Μη διανοηθείτε να παραβείτε τους κανονισμούς. Αν είναι να πέσει ο Παναθηναϊκός, ας πέσει. Θα υποβιβαστεί με ευθύνη του κ. Αλαφούζου και όχι δική μας ή δική σας. Εδώ υποβιβάστηκαν η Γιουβέντους και η Μίλαν…», φέρεται να άκουσε ο Γραμμένος από τους ανθρώπους των FIFA και UEFA, ατάκες οι οποίες φανερώνουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Την ίδια ώρα, θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» περιμένουν το ΔΣ της Super League για την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες, μια απόφαση πάντως, για την οποία τον τελευταίο λόγο έχει η ΕΠΟ και συνεπώς ο Γραμμένος, από τον οποίο ζητήθηκε να τηρηθούν κατά γράμμα οι κανονισμοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ