Έπεισε και υπέγραψε ο Σιφναίος!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μαρκ Σιφναίος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση από το «Τριφύλλι».

Στην απόκτηση του Μαρκ Σιφναίου προχώρησαν οι «πράσινοι», σε μια προσπάθεια ενίσχυσης στη θέση του επιθετικού, εκεί όπου παρατηρείται μεγάλη λειψανδρία.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «πρασίνων» στο Τίλμπουργκ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είχε νέα συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα, όπου και οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα γραφεία του «Τριφυλλιού»  ο τεχνικός διευθυντής μίλησε στον νεαρό επιθετικό και τους= είπε: «Σε πιστεύουμε και εγώ και ο προπονητής. Μπορεί να μην είναι σε καλό σημείο ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν απαιτήσεις. Είναι η μεγάλη σου ευκαιρία να παίξεις στον Παναθηναϊκό. Είναι δικό σου θέμα αν θα αντέξεις την πίεση. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Στο χέρι σου βρίσκεται το να παίξεις και να αρπάξεις την ευκαιρία».

Πλέον στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους ποδοσφαιριστές προκειμένου να κλείσουν και τα υπόλοιπα κενά στο ρόστερ, με μεγαλύτερη έμφαση να έχει δοθεί στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα εκεί όπου τα ονόματα των Ηλία Χατζηθεοδωρίδη και Θοδωρή Πολιτάκη έχουν ξεχωρίσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ