Έξαλλος ο Δώνης, που ετοιμάζει πρόστιμα!

Καθόλου δεν άρεσε στον Γιώργο Δώνη το γεγονός πως όλα όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» διέρρευσαν στον Τύπο. Ετοιμάζει πρόστιμα ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Εξαλλος ήταν ο Γιώργος Δώνης, διαβάζοντας στα περισσότερα αθλητικά Μέσα όλα όσα δοκίμασε ο ίδιος στην προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού φάνηκε πως ήθελε να πιάσει στον… ύπνο το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ και γι’ αυτό το λόγο δοκίμασε το σύστημα 4-3-3, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν του επετράπη, αφού τα πάντα διέρρευσαν, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό πως ο τεχνικός των «πράσινων» δοκίμασε και αυτόν τον σχηματισμό ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Χάνοντας τη δυνατότητα του αιφνιδιασμού, ο 49χρονος προπονητής ήταν φανερά θυμωμένος και ενοχλημένος, ξεκαθαρίζοντας σε όλους όσους βρίσκονται στο Κορωπί πως θα επιβληθούν πρόστιμα, μέχρις ότου αποκαλυφθεί το όνομα αυτού ή αυτών που φέρουν ευθύνη για τις διαρροές.

Αλλωστε, είναι γνωστό πως οι Δώνης και Νταμπίζας θεωρούνται άτεγκτοι σε θέματα πειθαρχίας και προφανώς δεν μπορούν να αγνοήσουν ένα τέτοιο φαινόμενο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ