Ένας τύπος που τιμάει τα… «παντελόνια» του!

«Αυτή τη στιγμή, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια πως ο Μολέντο ετοιμάζεται να χάσει λεφτά για χάρη του Παναθηναϊκού».

Τις τελευταίες ημέρες θα έχετε βαρεθεί να ακούτε για το που θα καταλήξει ο Μολέντο. Θα επίστρέψει στην πατρίδα του, θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, θα αναζητήσει νέες περιπέτειες στην Τουρκία; Η αλήθεια είναι πως όταν ένας παίκτης της ομάδας σου-και μάλιστα από τους καλύτερους-αποχωρεί, δεν σε νοιάζει και πολύ το που θα πάει. Η… ίντριγκα αρχίζει να δημιουργείται όταν ένας ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να έρθει στην ομάδα που ο καθένας μας υποστηρίζει. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ίντριγκα-τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο-μάλλον θα πρέπει να ξεχαστεί για αρκετό καιρό από τους φίλους του Παναθηναϊκού. Για πόσο; Κανείς δεν ξέρει…

Ας επιστρέψουμε στο θέμα όμως. Και είναι θέμα από μόνο του το γεγονός πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3-4 σύλλογοι, οι οποίοι ετοιμάζονται να πληρώσουν τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον Μολέντο. Έναν παίκτη, ο οποίος όποτε θέλει, έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή κατά των «πρασίνων» και να μείνει την επόμενη μέρα το πρωί ελεύθερος, διεκδικώντας παράλληλα τα δεδουλευμένα του. Έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 6 μήνες και ο ίδιος έχει το ελεύθερο να υπογράψει από τώρα σε οποιαδήποτε ομάδα για το καλοκαίρι.

Δωρεάν Φρουτάκια – Δωρεάν Ρουλέτα – Δωρεάν Μπλακτζακ

Αυτή τη στιγμή, όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, είναι αλήθεια πως ο Μολέντο ετοιμάζεται να χάσει λεφτά για χάρη του Παναθηναϊκού. Διότι δεδομένα, αν ο παίκτης ήταν ελεύθερος, θα μπορούσε να βρει ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο για τον ίδιο. Για παράδειγμα, οι 800.000 και 650.000 ευρώ (ετησίως) που προσφέρει σε Παναθηναϊκό και Μολέντο αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν άνετα να γίνουν συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, αν έβγαινε από τη μέση το «Τριφύλλι».

Ο 30χρονος αμυντικός όμως, είχε υποσχεθεί πριν από λίγους μήνες στους ανθρώπους του συλλόγου, πως δεν θα φύγει σαν τον κλέφτη-όπως έκαναν τόσοι και τόσοι το τελευταίο διάστημα-αλλά θα φέρει πρόταση στην ομάδα, επιχειρώντας να βγουν ευνοημένες όλες οι πλευρές από την υπόθεση της αποχώρησης του από την ομάδα. Ο ίδιος μέχρι στιγμής φαίνεται πως τηρεί κατά γράμμα τον λόγο του, κάτι το οποίο προφανώς τον τιμάει και τον ανεβάζει στα μάτια όλων των φιλών του Παναθηναϊκού.

Και γι’ αυτό, αν το μέλλον τον φέρει ξανά για κάποιο λόγο στη Λεωφόρο, τότε σίγουρα ο Μολέντο θα είναι από αυτούς που θα μπορεί δίχως κανένα δισταγμό να κοιτάξει στα μάτια όσους κάποτε τον αποθέωναν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ