Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Νταμπίζα!

Όλα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής επέφεραν σφοδρές αντιδράσεις από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και έτσι ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, αλλά κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε στο ΟΑΚΑ, εξόργισε τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας. Άλλοι τα έβαλαν με τον Γιάννη Αλαφούζο, άλλοι με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα και άλλοι με τους ποδοσφαιριστές, με το επιχείρημα πως επέτρεψαν να υπάρξουν «σκιές» στην πλάτη του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής του «Τριφυλλιού» θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αντιλαμβανόμενος τα όσα έχουν γραφτεί και ειπωθεί από τη λήξη του αγώνα με τους Κρητικούς και μετά. Γι’ αυτό το λόγο, η «πράσινη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως ο Νίκος Νταμπίζας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου απόψε στις 17:00.

Πλέον, άπαντες περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα λόγια του ιθύνοντα των «πράσινων» σχετικά με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ΠαναθηναϊκόςΟΦΗ και όλα όσα επακολούθησαν.

Διαβάστε ακόμη…

«Ξοφλήσατε» με εντολή… Αλαφούζου!
Κούγιας: «Σε πολύ άσχημα χέρια ο ΠΑΟ και δεν εννοώ τον Αλαφούζο»
Διώχνει παίκτες από τον Παναθηναϊκό ο Δώνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ