«Έκλεισε» ο Κωνστάντος στο «Τριφύλλι» (Pic)

Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κωνστάντο, ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του Football Administrative Officer.

Ουσιαστικά, ο Κωνστάντος θα είναι αυτός που μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα θα τρέχουν τον Παναθηναϊκό για θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και την στελέχωση της ομάδας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ τεθεί σε εφαρμογή η συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊροζ Πιεμπονγκσάντ, τότε ο Κώστας Κωνστάντος θα είναι υφιστάμενος του Άβρααμ Γκραντ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης και της ομάδας.

Η συμφωνία είναι δεδομένη και πλέον αυτό που αναμένεται είναι να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις, ώστε να μάθουμε άπαντες ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω άνδρας αποτέλεσε κατά το παρελθόν «δεξί χέρι» του Κώστα Πηλαδάκη στην ΠΑΕ ΑΕΛ, την εποχή που οι «βυσσινί» διέγραφαν τις καλύτερες ημέρες τους τον 21ο αιώνα, αγωνιζόμενοι στο Europa League. Ο ίδιος έχει ισχυρές διασυνδέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ήταν αυτός που εκπροσωπούσε την ομάδα της Λάρισας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις κληρώσεις στη Νιόν της Ελβετίας.

Τέλος, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα, από την εποχή που οι τρεις τους συνυπήρχαν στην ΑΕΛ.

Δείτε παρακάτω τον Κώστα Κωνστάντο, σε φωτογραφία του από τα χρόνια που εκπροσωπούσε στη Superleague την ΠΑΕ ΑΕΛ:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ