Έδειξε τις προθέσεις του ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέκλεισε από την αποστολή του Παναθηναϊκού ενόψει Λαμίας (21/12, 17:15, «Όλα Πράσινα») τους Όσκαρ Χίλιεμαρκ και Νούνο Ρέις, δείχνοντας σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις του.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μη συμπεριλάβει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία τους Νούνο Ρέις και Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Για τον Πορτογάλο, το τελευταίο διάστημα η κατάσταση αυτή δεν είναι κάτι άγνωστο, μιας και το μέλλον του στο «Τριφύλλι», όπως έχετε ενημερωθεί, δεν φαίνεται να διαθέτει μακρινό ορίζοντα, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και στην περίπτωση του Σουηδού, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή του, παρά το γεγονός πως είχε παραγκωνιστεί από τη βασική ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η κίνηση του Εβρίτη τεχνικού των «πράσινων» να τον αφήσει εκτός για το ματς με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έρχεται να επιβεβαιώσει τα όσα ορθώς γράφτηκαν περί δυσαρέσκειας του πρώτου ως προς την πρόσφατη αγωνιστική εικόνα του ποδοσφαιριστή. Φυσικά, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ήταν ο μοιραίος παίκτης στο παιχνίδι με τη Ξάνθη, καθώς έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά να χαρίσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο είναι σαφές πως δεν βοήθησε την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

Έτσι, το ενδεχόμενο διακοπής του δανεισμού του μόνο απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται πια, εκτός κι αν ο ίδιος με γνώμονα και την παρουσία του στην εθνική Σουηδίας καταφέρει να αλλάξει άρδην τα δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ