«Έγκλημα» με Φραντζέσκο!

Τη συνεργασία του με την Ακαδημία του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Φραντζέσκος, σε μια ακατανόητη κίνηση εκ μέρους της διοίκησης των «πράσινων».

Ο παλαίμαχος άσσος του «Τριφυλλιού» και προπονητής της ομάδας Κ20 είχε πρόταση από τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να αναλάβει την ομάδα Κ17, στην οποία μέχρι πρότινος ήταν τεχνικός ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του θα προβιβάζονταν σε αυτήν της Κ20.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Φραντζέσκος αναμένεται να μην κάνει αποδεκτή την πρόταση αυτή και να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, μιας και η συγκεκριμένη κίνηση μόνο ως υποτιμητική μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ίδιο, καθώς η δουλειά που έγινε στους Νέους των «πράσινων» την περασμένη σεζόν ήταν πραγματικά αξιοζήλευτη.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο Κώστας Φραντζέσκος, όσο και ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, τη χρονιά που πέρασε οδήγησαν τις ομάδες τους μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο το πρωτάθλημα της Κ20 κατέληξε στον ΠΑΟΚ, ενώ αυτό της Κ17 χάθηκε στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι από τον Ολυμπιακό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ