Άλλαξε η σέντρα με ΠΑΟΚ, αντίθετο το «Τριφύλλι»!

Οριστικά την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους «πράσινους» να είναι αντίθετοι με την απόφαση που λήφθηκε.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (17/10) ενημερωθήκατε σχετικά με την επιθυμία της Αστυνομίας να μετατεθεί για μία ημέρα μετά το πρώτο ντέρμπι της εφετινής αγωνιστικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά, η εισήγηση των οργάνων έφτασε μέχρι τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος τελικά αποφάσισε πως για λόγους δημοσίας τάξεως η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής μεταξύ «Τριφυλλιού» και «Δικεφάλου του Βορρά» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν εξ αρχής αντίθετοι με το ενδεχόμενο μετάθεσης του ματς και γι’ αυτό το λόγο πραγματοποίησαν από την πλευρά τους όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ξεκαθαρίζοντας μέσω επιστολών προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη τους λόγους για τους οποίους δεν συντάσσονται με το αίτημα της Αστυνομίας.

Πιο αναλυτικά, η παραπάνω αλλαγή ημερομηνίας στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς αλλάζει εντελώς ολόκληρο το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς προκύπτουν ζητήματα τόσο με τις προπονήσεις, όσο και με τις κρατήσεις ξενοδοχείων και εισιτηρίων. Παράλληλα, προκύπτει πως ο αγώνας με τον ΟΦ Ιεράπετρας για το Κύπελλο Ελλάδος δεν θα μπορέσει να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έχει αρχικά προγραμματιστεί, αφού την Τρίτη ή την Τετάρτη (ημέρες Κυπέλλου) δεν θα έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες μεταξύ του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και της επερχόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης του «Τριφυλλιού», ενώ την ίδια στιγμή συμβαίνει ακριβώς το ίδιο και για την Πέμπτη, μιας και το επόμενο Σάββατο υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ