Άδειο το «Γ. Καλαφάτης»!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να προπονηθούν το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (9/4), με τη διοίκηση της ΠΑΕ να γράφει ακόμη μια μαύρη σελίδα στο ενεργητικό της ομάδας.

Τελειωμό δεν έχει η δολιοφθορά που διενεργείται στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη διοίκηση Αλαφούζου και τους ανθρώπους που στελεχώνουν ένα Διοικητικό Συμβούλιο, που έχει γραφτεί ανεξίτηλα ως το χειρότερο στην ιστορία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (9/4) δεν βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» για την προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00, εξαιτίας της προκλητικής στάσης των ιθυνόντων των «πράσινων», οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι σε ολόκληρο το ρόστερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τεχνικό επιτελείο του «Τριφυλλιού» βρέθηκε κανονικά στο Κορωπί, περίμενε τους ποδοσφαιριστές να προσέλθουν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια αποχώρησαν, βλέποντας ότι προσέλευση δεν υφίσταται.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ως αρχηγός της ομάδας, φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, λέγοντάς του… «Είμαστε όλοι μία ομάδα, όχι δύο διαφορετικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε. Ή θα πληρωθούν όλοι τα χρήματα που μας έχετε υποσχεθεί, ή δεν θα κατέβουμε για προπόνηση μέχρι να πληρωθούν όλοι…», με τον τελευταίο να διαβεβαιώνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού πως γίνεται ό,τι είναι δυνατόν ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες αποφάσισαν να απέχουν, αναφέροντας ότι τα οφειλόμενα ποσά πρέπει να καταβάλλονται συνολικά στο ρόστερ και όχι με προτεραιότητα στους Έλληνες κι έπειτα στους ξένους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ