Στον μικρόκοσμο μιας αυτοαποκαλούμενης συμπρωτεύουσας!

Ο «Πράσινος Δικαστής» γράφει για την έπαρση του ΠΑΟΚ και εξηγεί γιατί η αλαζονεία τους διαρκεί, μέχρι τη στιγμή που θα κοιταχτούν στον καθρέφτη τους.

Advertisement

Βρε καλώς τον ΠΑΟΚ. Ένα σωματείο που κατάφερε σε δύο εβδομάδες να το απεχθάνεται όλη η χώρα (με τα αίσχη τα οποία έκανε, σε ημιτελικό και τελικό, για να πάρει μία κούπα), να το βλέπεις τώρα να κορδώνεται και να διακινεί, ότι δεν ασχολείται με τις διαρροές του Παναθηναϊκού.

Φυσικά και δεν ασχολείται. Που χρόνος; Έρχονται και τα play-offs μπροστά και πρέπει η ομάδα να προετοιμαστεί για τη διαδικασία. Όχι αγωνιστικά βέβαια. Εκεί είναι άλλωστε μέτρια. Στο παρασκήνιο έγκειται η «δουλίτσα», εκεί όπου δηλαδή επένδυσε ο Ιβάν ο τρομερός (;), για να κατακτήσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας, που προφανώς του άνοιξε την όρεξη.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Αλαζόνες, μικροπρεπείς και κατοικούντες στον μικρόκοσμο μιας αυτοαποκαλούμενης συμπρωτεύουσας. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ. Ένας σύλλογος που επί μία τριετία συνομιλούσε με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για την κάθαρση του ποδοσφαίρου, αλλά όταν συνειδητοποίησε πως οι συνθήκες του επιτρέπουν να ανελιχθεί μόνος του, τότε τα πούλησε όλα στο βωμό της αυτοτελούς επιτυχίας.

Κι αντί να κοιτάξουν κάτω, να ρίξουν το βλέμμα τους και να φανούν τουλάχιστον ταπεινοί, για την κωλοτούμπα μεγέθους Τσίπρα (διόλου τυχαίο ότι υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσά τους) που έκαναν, προκαλούν με δηλώσεις έπαρσης, αλαζονείας, που δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Το οποίο είναι πέρα για πέρα απεχθές.

Πάντα το κακέκτυπο είναι χειρότερο του αυθεντικού, γι’ αυτό και η τεχνητή σαπίλα του ΠΑΟΚ, προκαλεί όσο και η φυσική, εδώ και χρόνια, του Ολυμπιακού. Και δεν είναι από κόμπλεξ τα σχόλια απέναντί τους. Τι να ζηλέψεις άλλωστε από δ’ αυτούς; Τους τίτλους; Μονοψήφιους έχουν. Τις συμμετοχές στο Champions League; Ούτε απ’ αυτές έχουν αξιωθεί.

Αφού λοιπόν η ιστορία τους είναι ανύπαρκτη, το ίδιο ανύπαρκτη είναι καταδικασμένη να ορίζεται και η παρουσία τους στο παρόν. Αυτό δεν έχουν καταλάβει στη Θεσσαλονίκη. Όση αλαζονεία και να βγάζουν, με όση έπαρση και να να μιλούν, η πραγματικά, άκρως μικρή, εμβέλειά τους, θα τους προσγειώνει απότομα. Πότε; Όταν κοιτιούνται μόνοι τους στον καθρέφτη! Αυτός, είναι ο ΠΑΟΚ!

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφορά του ekdromi.gr, συμπληρώνοντας μόνο το email σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ