Πράσινος Δικαστής: Ήσασταν, είστε και θα είστε όμοιοί τους!

Φουλ της εξυγίανσης, με τον ΠΑΟΚ να βγαίνει μπροστάρης στην κάθαρση του ποδοσφαίρου. Του δικού του και ΜΟΝΟ ποδοσφαίρου όμως. Ο Πράσινος Δικαστής σε ένα κείμενο που θα συζητηθεί, συγκρίνει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και καταλήγει στην απόλυτη ταύτισή τους!

«ΠΑΟΚ είσαι αφού», «αν είσαι γαύρος ξέρεις». Πόσο πολύ μοιάζουν αυτές οι δύο φράσεις; Όσο κι ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ. Η βασική διαφορά αυτών των δύο σωματείων, είναι πως ο Ολυμπιακός κατάφερνε σχεδόν πάντα (την τελευταία 15ετία) να ικανοποιεί τη μανία του για τίτλους, ενώ αντίθετα ο ΠΑΟΚ, παρότι ήθελε να γίνει σαν κι αυτούς, το μικρό βεληνεκές που έχει σαν σύλλογος δεν του το επέτρεπε.

Ultras clothes – Ultras quality

«Διδάξαμε ήθος», «θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο». Πόσο πολύ μοιάζουν αυτές οι δύο προτάσεις; Όσο κι οι πρακτικές του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη, με σκοπό την ντε και καλά αναρρίχηση στην κορυφή. Το απόλυτα εξοργιστικό των δύο παραπάνω εκφράσεων όμως, έγκειται στο γεγονός ότι παρότι συνέβησαν εγκλήματα εντός αγωνιστικών χώρων, οι δύο «αδερφικοί» παράγοντες θέλησαν να περάσουν μία ΨΕΥΤΙΚΗ πραγματικότητα καλών προθέσεων και λογικής του τύπου «όλα ήταν άψογα».

Αυτό τους καθιστά πέρα για πέρα επικίνδυνους. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Δύο σύλλογοι που έχτισαν οπαδούς όχι γιατί πρέσβευαν κάτι το αξιοπρεπές, αλλά επειδή κέρδιζαν. Απλά κέρδιζαν. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι τόσο μικρός, που αυτή την ψευδαίσθηση για αίγλη της επιτυχίας, την περιόριζαν στον μικρόκοσμο της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου πρωτάθλημα γι’ αυτούς, είναι να κερδίσουνε τον Άρη.

Σας πήραμε χαμπάρι όμως, σας σιχαθήκαμε και σύντομα το ίδιο θα βιώσετε απ’ όλη την Ελλάδα. Μέρα ντροπής και αλλοίωσης η χθεσινή, αλλά μία νέα μέρα στο «ΠΑΟΚτσίδικο» ποδόσφαιρο που ονειρεύονται σαν λυσσασμένοι, πια ξεκάθαρα, στη συμπρωτεύουσα.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ