Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός θα το σηκώνει πάντα με +20»!

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στη NOVA και την ΕΡΤ, δίνοντας ακόμα ένα… ρεσιτάλ γραφικότητας, σαν και αυτά που έχουν συνηθίσει να απολαμβάνουν οι «φίλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

2 3

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην κάμερα της NOVA:

«Σήμερα ήταν μία καταπληκτική μέρα για τον Ολυμπιακό, πρέπει να σας πω ότι από την αρχή ήταν το καλύτερό του φετινό ματς. Πρέπει να τη γιορτάσουν όλοι οι Ολυμπιακοί γιατί τους είχα πει ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει σε μία πολύ δυνατή έδρα όπως είναι αυτή της Ξάνθης, δεν άφησε ερωτηματικά σε κανέναν, σε ένα ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, σε δύσκολες συνθήκες και ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Αυτό θα το δει όλη η Ελλάς, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα, εγώ δεν θα βάλω ποτέ λάδι στη φωτιά, ο κόσμος κρίνει τα παιχνίδια και μετά θα αποφασίσει ποιος αδικείται και ποιος ευνοείται γιατί ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν ευνοείται αλλά αδικείται κιόλας, είμαι υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, και να μας αδικούν δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί η ομάδα μου είναι τόσο δυνατή και αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, δεν θα ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησία, όλοι αυτοί οι εξυγιαντές θα διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μου το θυμηθείτε, το έχω ξαναπεί, ο Ολυμπιακός είναι παντοδύναμος, ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης τον ενισχύει διαρκώς, τα αποδυτήρια είναι ιερά, δεν μπαίνει κανείς, όλοι είμαστε αγαπημένοι και είμαι περήφανος για την ομάδα που παίζει και για το που βρίσκεται.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, δικαιούται και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και το αποδεικνύει κάθε μέρα».

Ενώ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Σάββας Θεοδωρίδης αναφέρθηκε:

…στη νίκη του Ολυμπιακού και την Ξάνθη: «Σήμερα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τον Ολυμπιακό γιατί παίξαμε εκπληκτικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα σαν την Ξάνθη η οποία είναι πάρα πολύ καλή, έχει φοβερή έδρα, εκπληκτικό πρόεδρο και μπορώ να σας πω πως είναι η πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό. Είναι μια ανερχόμενη δύναμη και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί σήμερα ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη φετινή περίοδο».

…στο αν τελείωσε το πρωτάθλημα: «Όχι. Αν δεν τελειώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα εγώ ποτέ δεν λέω τέτοια πράγματα. Απλώς λέω ότι ο Ολυμπιακό δεν έχει ανάγκη από τίποτα. Να το καταλάβουν όλοι αυτό. Όλοι οι εξυγιαντές του ποδοσφαίρου να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν πρόεδρο ο οποίος πονάει την ομάδα, βάζει από την τσέπη του συνέχεια λεφτά, βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και εκεί θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός».

…στη διαιτησία, τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και το πρωτάθλημα: «Όλα όσα λένε οι άλλοι θα γυρίσουν εις βάρους τους γιατί ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Εμείς δεν καυτηριάζουμε τη διαιτησία, ο κόσμος μπορεί να κρίνει και τι έγινε σήμερα και τι στα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού. Σε σύγκριση με άλλα ματς που έδωσαν οι εξυγιαντές, ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Εγώ είμαι υπέρ της ελληνικής διαιτησίας και έτσι θα συνεχίσω. Άλλοι θα εκτίθενται συνέχεια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με όλα αυτά. Διδάσκει ποδόσφαιρο, θα προχωρήσει και θα είναι πολύ καλύτερος ακόμα και να ξέρουν όλοι ότι ακόμη βρισκόμαστε στο Α. Ούτε το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, ούτε τίποτα. Θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, θα προωθήσουμε νέα παιδιά, Ελληνόπουλα και να ξέρουν όλοι ότι ο Ολυμπιακός έτσι το κερδίζει το πρωτάθλημα. Πάντα με 15 και 20 βαθμούς διαφορά και θα το κερδίσει και πάλι γιατί είναι ο Ολυμπιακός».

…στο Μανθάτη και τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού: «Βεβαίως και πιστεύω στο Μανθάτη όπως και σε όλα τα νέα παιδιά της ομάδας. Και τα τέσσερα παιδιά που έχουμε τώρα στην ομάδα είναι καταπληκτικοί και θέλουν την ώρα τους. Πρέπει να είναι ταπεινοί, να μην πάρουν αέρα τα μυαλά τους, να φορέσουν τη φανέλα και να καταλάβουν τη σημασία της φανέλας του Ολυμπιακού που είναι ιερή και τότε όλα θα πάνε καλά».

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ