Επιτέλους, πέφτουν εκεί που τους αξίζει!

Ο «Πράσινος Δικαστής» γράφει για το ποδοσφαιρικό έκτρωμα της Λιβαδειάς, που βρίσκεται πια και τυπικά στη φυσική του θέση, δηλαδή τη δεύτερη εθνική κατηγορία!

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Επιτέλους! Ένα σωματείο συνυφασμένο με την απάτη, ένας σύλλογος αγόμενος και φερόμενος από τα εκάστοτε συμφέροντα, όσων ασέλγησαν πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οδεύει εκεί που πραγματικά αξίζει. Στα αλώνια της Football League. Ο λόγος φυσικά, για τον «αγαπημένο» όλων Λεβαδειακό.

Τον Λεβαδειακό του mister Γιάννη Κομπότη. Ενός παράγοντα που δημιουργούσε κι έχτιζε ομάδες, οι οποίες σχεδόν αποκλειστικά αποτελούσαν ρυθμιστικούς παράγοντες, ενός πρωταθλήματος που βρισκόταν στη διάθεση ΕΝΟΣ και μόνο συλλόγου. Χωρίς φυσικά ιδιαίτερους στόχους ανά χρονιά, με την πόλη της Λιβαδειάς συνολικά να είναι απέναντι στην ομάδα της ίδιας τους της πόλης, κανείς ποτέ δεν μπορούσε να καταλάβει, ποιος ο πραγματικός λόγος ύπαρξης του εν λόγω σωματείου.

Μιλάμε, μεταξύ άλλων, για μία ομάδα, της οποίας οι παίκτες της δεν μπορούν να πάρουν τον αριθμό «10» στη φανέλα τους. Ξέρετε γιατί; Γιατί τον συγκεκριμένο αριθμό τον έχει αποσύρει και τον έχει πάρει αποκλειστικά για ίδιον χρήση ο «γίγας» Κομπότης.

Και να ήταν μόνο αυτά; Χιλιάδες πράγματα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, ώστε να ευχαριστηθεί, που μία από τις ομάδες-υποχείρια (επί χρόνια) του Ολυμπιακού και συνολικά του συστήματος που λυμαίνεται (ακόμα και σήμερα) το άθλημα, βιώνει το δίκαιο. Τον υποβιβασμό!

Ένα ύστατο χαίρε λοιπόν, στον Λεβαδειακό του Κομπότη. Στο καλό και να… μην μας γράφετε. Δεν θα λείψετε σε κανέναν. Χορτάσαμε από ομάδες-φερέφωνα κι εσείς, ήσασταν ο βασιλιάς τους!

Ultras clothes – Ultras quality

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ