Διδαχή του ήθους… «made in England»

H Πυράγρα αποκαλύπτει το μανιφέστο του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ και την ελληνική λέξη που θα τους διδάξει.

Advertisement

Οι εξαγωγές της Ελλάδας είναι ελάχιστες, όσον αφορά τα υλικά αγαθά. Άλλωστε, η βαριά βιομηχανία και η γεωργική παραγωγική είναι ανύπαρκτες επί ελληνικού εδάφους.

Όμως, η πατρίδα μας είναι η κοιτίδα της Δημοκρατίας και το λίκνο του Πολιτισμού. Έννοιες που μπορεί να εξάγει στις άλλες χώρες και την αποστολή αυτή αναλαμβάνουν μερικά άξια τέκνα της.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ένας εξ αυτών είναι ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ένας εφοπλιστής και ποδοσφαιρικός παράγοντας ο οποίος έχει κυνηγηθεί. Όπως συμβαίνει με όλους τους μεγάλους Έλληνες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφήνει το φτωχό ελληνικό ποδόσφαιρο, που λάμπρυνε με την παρουσία του και μεταναστεύει στην Αγγλία, για να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες του. Κυρίως, για να διδάξει ήθος στους Άγγλους.

Να μην είμαστε μόνο εμείς οι τυχεροί, που μάθαμε από πρώτο χέρι τι σημαίνει το ήθος. Γιατί είχαμε λίγο διαφορετική αντίληψη, αλλά ο Βαγγέλης φρόντισε να μας επαναφέρει στο σωστό δρόμο…

Η Πυράγρα, κατά αποκλειστικότητα, σας αποκαλύπτει το μανιφέστο του Βαγγέλη προς τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ, στο οποίο η διδαχή του ήθους έχει τοποθετηθεί το επίκεντρο.

I am adressing to all Notigham Forest’s supporters,

I have come to England to teach you ήθος.

It’s a greek word, that means morality.

Only moral men like me, can do this.

In greek football, I am the master of morality.

Using morality, I have gain trophies and victories.

I am treating to everyone with moraΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Sorry, sorry, I just rembered something with a French player, who is called Cisse… I taught him ήθος a few years ago…

You can watch this video, to understand what ήθος looks like…

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφορά του ekdromi.gr, συμπληρώνοντας μόνο το email σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ