Διδάσκουν, αυτοί που «τέλειωναν» καριέρες! (vids)

Κανείς δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για το αντιαθλητικό τάκλιν που πραγματοποίησε ο Χρήστος Λισγάρας πάνω στον Σεμπά, ωστόσο – ως συνήθως – ορισμένοι… εκ Πειραιώς ορμώμενοι φαίνεται να έχουν κοντή μνήμη.

Advertisementolaprasina1908

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού το σκληρό μαρκάρισμα του Χρήστου Λισγάρα στον Σεμπά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Ξάνθη στα Πηγάδια.

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

Φυσικά, η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Έλληνας αμυντικός δεν επιδέχεται συζήτησης, ενώ είναι επιβεβλημένο να του επιβληθεί και περαιτέρω τιμωρία από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Άλλωστε, τέτοιου είδους μαρκαρίσματα αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, όντας ικανά να τερματίσουν ακαριαία ακόμη και ολόκληρες καριέρες.

Αμέσως μετά το συμβάν, είδαμε ανθρώπους του Ολυμπιακού να βγαίνουν δημόσια και να καταγγέλλουν την αντιαθλητική ενέργεια του Λισγάρα, ο οποίος, στο κάτω – κάτω της γραφής, αποδέχθηκε αμέσως το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. Εκεί θα έπρεπε να είχε λήξει το ζήτημα. Ωστόσο, στον Πειραιά δεν φάνηκαν διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο, ξεχνώντας απ’ ότι φαίνεται ότι στο παρελθόν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στις τάξεις τους παίκτες που κάλλιστα αντί για πόδια, θα μπορούσαν να είχαν… τσεκούρια. Ζε Ελίας, Γρηγόρης Γεωργάτος, Ιεροκλής Στολτίδης, Παρασκευάς Άντζας, Γιώργος Ανατολάκης, μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν φτάσει μια ανάσα από το να σταματήσουν καριέρες συναδέλφων τους, με τη διαφορά όμως ότι όλοι οι προαναφερθέντες έβλεπαν στις περισσότερες περιπτώσεις απλώς την κίτρινη κάρτα.

Πεινάς; Deliveras! Παράγγειλε τώρα ότι τραβάει η… όρεξή σου!

Το δολοφονικό τάκλιν του Γεωργάτου στον Νικολαΐδη (κίτρινη κάρτα)

Το τάκλιν από πίσω με τα δύο πόδια από τον Ζε Ελίας (κίτρινη κάρτα)

Μαρκάρισμα Γεωργάτου σε Χαβίτο (καμία κάρτα)

Ηθελημένη δολοφονική ενέργεια Γεωργάτου (1:23) και απερίγραπτο μαρκάρισμα Ανατολάκη (2:53) σε Παπαδόπουλο (κίτρινες κάρτες)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ