Απάντηση στο «ιστομπακάλικο» του Πειραιά!

Το «Όλα Πράσινα» απαντάει στο «ιστομπακάλικο» του Πειραιά, «Reds Against The Machine» κι εξηγεί την ειδοποιό διαφορά μεταξύ των φίλων του Παναθηναϊκού και των αντίστοιχων της ομάδας τους.

Advertisement1

Η Νο 1 εταιρεία οπαδικού ρουχισμού στην Ελλάδα – ORIGINAL ULTRA CLOTHES

Είναι κάποιες φορές που ενώ γνωρίζεις πως με το να ασχολείσαι με ορισμένους ανθρώπους, το επίπεδο θα πέσει υπό του μηδενός, νιώθεις την υποχρέωση να το κάνεις, μόνο και μόνο για να μην τους αφήσεις με τη χαρά της δικαίωσης και το αίσθημα της ικανοποίησης. Ωστόσο, υποσχόμαστε πως αυτή θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε μαζί τους, διότι όπως είπαμε το επίπεδο τους αγγίζει επίπεδο… υπονόμου.

Έπεσε στα χέρια μας ένα δημοσίευμα ενός «ερυθρόλευκου»… ιστομπακάλικου, το οποίο έχει γραφτεί εδώ και αρκετό καιρό. Επειδή όμως τώρα το είδαμε, θα απαντήσουμε έστω και ετεροχρονισμένα στα «επιχειρήματα» επιπέδου νηπιαγωγείου που παραθέτουν. Τον λόγο για τον οποίο το αναφέρουμε ως «ιστομπακάλικο» και όχι «ιστοσελίδα» μπορεί να τον κατανοήσει κανείς με ένα απλό κλικ, πληκτρολογώντας redsagainsthemachine.gr.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν, είχαμε γράψει πριν από μερικούς μήνες ένα άρθρο με τίτλο «Εξαθλίωση…» και σκεπτόμενοι όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, είχαμε αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που φέρει κατηγορίες για πέντε κακουργήματα και δεσμεύεται με τριπλό περιοριστικό όρο να είναι σε θέση να αποτελεί πλέον και καναλάρχη στο κράτος που λέγεται Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένοι «κύριοι» λοιπόν, οι οποίοι αναφέρονται στο αφεντικό του Ολυμπιακού ως «Βαγγέλαρο Μαρινάκη» και στον πρώην ιδιοκτήτη της ομάδας του, Σωκράτη Κόκκαλη, ως «Τιτάνα», φαίνεται πως ενοχλήθηκαν αρκετά με το συγκεκριμένο άρθρο. Τόσο, που άρχισαν να απαριθμούν τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στο παρελθόν σε παράγοντες του Παναθηναϊκού. Από τον Άγγελο Φιλιππίδη μέχρι τον Γιάννη Αλαφούζο.

Δεν μας είπαν όμως οι… εξυπνάκηδες του Πειραιά μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Πόσες από αυτές τις κατηγορίες αφορούν τον Παναθηναϊκό; Πόσες από αυτές τις κατηγορίες αφορούν το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό; Διαβάσαμε για δάνεια στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, για δωροδοκίες σε κυπριακές τράπεζες, για αγοραπωλησίες οικοπέδων, για φοροδιαφυγές… Δεν είδαμε πουθενά όμως τη λέξη «Παναθηναϊκός»!

Και για να το κλείσουμε το θέμα, αν κάποιος απ’ όλους αυτούς έχουν παρανομήσει κι έχουν εξαπατήσει το κράτος, τότε ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να δικαστούν και να τους επιβληθεί η πιο βαριά τιμωρία που γίνεται. Διότι εμείς ούτε «Γιάνναρο» θα αποκαλέσουμε ποτέ τον Αλαφούζο, ούτε πρόκειται να γίνουμε ποτέ προσωπολάτρες. Δεν θα εκλέξουμε ποτέ δημάρχους και πολιτικούς με βάση το ποιος βάζει λεφτά στον Παναθηναϊκό. Δεν θα γίνουμε ποτέ «γλείφτες» και δεν θα προσκυνήσουμε κανέναν. Ούτε καν τους Γιαννακόπουλους που έχουν φέρει στον σύλλογο, μεταξύ άλλων, έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Διότι εμείς «κύριοι» είμαστε απλά Παναθηναϊκοί και σαν εσάς δεν θα γίνουμε ποτέ. Κι επειδή ειρωνεύεστε και το όνομα της ιστοσελίδας μας, θα πρέπει να καταλάβετε πως όσους ψευτοτίτλους και να πάρετε, όσους «μεγαλοεπενδυτες» και να προσκυνήσετε, εμείς θα τα βλέπουμε πάντα «Όλα Πράσινα». Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πέρα από ονόματα, τίτλους κι επιτυχίες. Αν εσείς θέλετε μέσα από το ψέμα και τη βρωμιά να τα βλέπετε «Όλα Κόκκινα», είναι δικαίωμα σας.

Όσο για τις ύβρεις που εξαπολύετε κατά του Παναθηναϊκού και του κόσμου του μέσα από το «ιστομπακάλικο» σας, να ξέρετε πως θα μεταφερθούν στους υπεύθυνους της ομάδας μας και από’ κει ελπίζουμε στη Δικαιοσύνη

Η έμπειρη στοιχηματική ομάδα της Hellasbet.com σε στέλνει κατευθείαν… ταμείο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ