Χαρίζουν εισιτήρια για να γεμίσει το γήπεδο με Παναθηναϊκό!

Στον Ολυμπιακό φοβήθηκαν πως ο κόσμος της ομάδας δεν θα σταθεί μαζικά στο πλευρό της στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό κι έτσι αποφάσισαν να… χαρίσουν εισιτήρια, προκειμένου να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Έχουμε ακούσει πολλά για τον… «πύρινο λαό» του Ολυμπιακού. Για το πώς ξέρει να γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και για το πώς στέκεται στο πλευρό του σωματείου από τον Πειραιά.

Παρόλα αυτά, όλα όσα διαλαλούν εδώ και χρόνια οι άνθρωποι και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν φαίνονται στην πράξη, καθώς από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δεν έχει… διοριστεί και φέτος στην 1η θέση της βαθμολογίας από νωρίς υπάρχει απογοήτευση. Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε περίτρανα από το γεγονός πως οι ιθύνοντες των Πειραιωτών αποφάσισαν να αρχίσουν να χαρίζουν εισιτήρια για το «αιώνιο» ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να είναι γεμάτο το γήπεδο στο Φάληρο.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε και υπάρχει ακόμη προσφορά, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όποιον προμηθευτεί εισιτήριο για την προσεχή αναμέτρηση με το «Τριφύλλι» να λάβει ένα ακόμη δώρο. Κοινώς, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να γεμίσουν ένα γήπεδο 32.000 θέσεων με 16.000 πωλήσεις, γνωρίζοντας πως αν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι υπήρχαν χιλιάδες κενά καθίσματα, η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα θα δεχόταν ένα ακόμη ισχυρό πλήγμα.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί περίπου 13.500 πωλήσεις, κάτι που αθροιστικά με τα χαρισμένα εισιτήρια σημαίνει πως απομένουν περίπου 5.000 εισιτήρια για να ανακοινωθεί ένα από τα πιο κωμικοτραγικά sold out στην ιστορία των ντέρμπι των δύο «αιωνίων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ