Υπό κατάρρευση ο Ολυμπιακός, σκάνδαλο με Πρίντεζη! (Aud)

Λίγες μόλις ημέρες πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ηχητικό μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη, το οποίο αποκαλύπτει την οικονομική κατάρρευση της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Πλασματική φαίνεται πως ήταν η εικόνα που παρουσίαζε ο Ολυμπιακός μέχρι πρότινος, καθώς στην πραγματικότητα, όπως φαίνεται κι από το ηχητικό μήνυμα του Γιώργου Πρίντεζη προς τους συμπαίκτες του, η ομάδα του Πειραιά έχει αποδειχθεί εντελώς ασυνεπής στις πληρωμές τις προς τους παίκτες, με τον Έλληνα power forward μάλιστα να απειλεί πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Αναλυτικά τα λόγια του Πρίντεζη:

«Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστυεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

Το ραντεβού της Παρασκευής που αναφέρει ο Πρίντεζης έγινε, πήρε κάποια χρήματα έναντι, αλλά οι περισσότεροι παίκτες παραμένουν ή απλήρωτοι ή με κάποια ελάχιστα έναντι.

Με αυτόν τον τρόπο ερμηνεύεται ουσιαστικά και η αποκάλυψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί λευκής πετσέτας από πλευράς Ολυμπιακού. Μια δήλωση, η οποία όταν έγινε ξένισε πολλούς, αλλά πλέον βγάζει ξεκάθαρο νόημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ