Τσιλιγκίρη: «Με ή χωρίς κόσμο, το σερί θα μεγαλώσει»

Σχόλιο για τις πρακτικές που ακολούθησε ο Παναθηναϊκός, ώστε να διεξαχθεί το ντέρμπι της Volley League με κόσμο έκανε η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Την έντονη δυσφορία της για τις πρακτικές που ακολούθησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ώστε να «πέσει» η τιμωρία αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και να διεξαχθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με κόσμο, εξέφρασε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Με ποστάρισμά της στα social media, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έριξε το … μπαλάκι στη ΕΣΑΠ, τονίζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά της ότι το νικηφόρο σερί των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό θα μεγαλώσει.

Φυσικά, η εν λόγω «κυρία» ξέχασε να μας ενημερώσει για τους λόγους για τους οποίους η ίδια ακριβώς ποινή διεγράφη για τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που το «Τριφύλλι» θα παρέμενε τιμωρημένο άνευ λόγου και αιτίας, για επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ αγνώστων ένα χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο όπου αγωνιζόταν η ομάδα.

Αναλυτικά τι έγραψε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη:

«Από εδώ τα φέρανε… από εκεί τα πήγαν οι Παναθηναϊκοί… τα έκαναν και πλακάκια με τον ΠΑΟΚ, θα παίξουν με κόσμο… βασικά χωρίς οπαδούς λένε… δηλαδή με συγκεκριμένη λίστα ανθρώπων, αποτελούμενη από αθλητές, γυναίκες και χορηγούς…

Οκ… και τώρα το μπαλάκι στην ΕΣΑΠ, που το πρότεινε κι όλας, να το εφαρμόσει και να δούμε στο γήπεδο γυναικόπαιδα… αθλητές… και χορηγούς… οι οποίοι ΔΕΝ θα έχουν την ιδιότητα του οπαδού.

Υ.Γ. Βολευτείτε με την εξωαγωνιστική νίκη-όπως τη χαρακτηρίζει και η «έγκυρη» ιστοσελίδα, γιατί με κόσμο ή χωρίς στο γήπεδο το σερί θα μεγαλώσει…»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ