Το… χαϊδεμένο παιδί κάνει παράπονα!

Η Πυράγρα σχολιάζει την προπαγάνδα του Σάββα Θεοδωρίδη για την ΕΠΟ και θυμίζει την τραγελαφική απόφαση για τα περιστατικά με τον Πλατανιά.

Advertisement

Πριν από μερικές ημέρες, παρακολουθήσαμε τον Ολυμπιακό να έχει υπό την αιγίδα του το Παγκόσμιο Συνέδριο του Χάρβαρντ, με τίτλο «Ενδυναμώνοντας, Περνώντας και Υπερβαίνοντας τα Σύνορα: Το Ποδόσφαιρο στον Κόσμο της Παγκοσμιοποίησης» και τις εργασίες να πραγματοποιούνται στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ασφαλώς, η περίσταση χαρακτηρίζεται ως κωμικοτραγική. Η ομάδα που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας σε όλα τα σπορ (ακόμα και στο μπάσκετ, δεν θα ξεχάσουμε την πενταετία του Ιωαννίδη) να προσπαθεί να συνδεθεί με ένα Πανεπιστήμιο που πρεσβεύει τη γνώση, την αριστεία και τις αξίες.

Ωστόσο, δεν είναι σημεία των καιρών. Διαχρονικά, όσοι «τέντωναν» τους νόμους επιχειρούσαν να έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, με διάφορες μεθόδους.

Όμως, αυτό που έχει μάθει αλλιώς, δεν μπορεί να κρατηθεί. Δεν αντέχει. Εκδηλώνεται αργά ή γρήγορα και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του. Όταν έχεις συνηθίσει το βούρκο, δεν υπομένεις την καθαριότητα για πολύ.

Κάπως έτσι, ο Σάββας Θεοδωρίδης εκδηλώθηκε. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, κατηγόρησε την ΕΠΟ ότι κατάρτισε τους νέους κανονισμούς με αποκλειστικό σκοπό να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό! Άκουσον, άκουσον!

Πρόκειται για την ίδια ομάδα που αποτελεί το «χαϊδεμένο παιδί» των Πειθαρχικών Οργάνων και που τιμωρείται μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς… Να θυμίσουμε την πρωτοφανή απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Superleague για όσα είχαν συμβεί με τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκης». Τότε που η απόφαση αποδεχόταν ότι οι παίκτες του φιλοξενούμενου τραμπουκίστηκαν εντός των αποδυτηρίων στην ανάπαυλα, αλλά θεώρησε ότι δεν επηρεάστηκε η απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο…

Αναλυτικά η δήλωση-μνημείου του Σάββα:

«Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που τον έχω στην καρδιά μου πάντα! Οι νόμοι και οι κανονισμοί της νέας ΕΠΟ γίνονται με ένα και μόνο σκοπό. Να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ούτε ένα καπνογόνο δεν πρέπει να ανάψει στην Ξάνθη φίλαθλός μας. Έχουμε ήδη μία αγωνιστική που άναψαν καπνογόνα και με άλλες δύο θα κλείσουν το γήπεδο».

Απόκτησε το διαχρονικό t-shirt του Δημήτρη Διαμαντίδη αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ