Τιμωρία στους αδερφούς Αγγελόπουλους!

«Καμπάνα» για την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τους αδερφούς Αγγελόπουλους από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος έκρινε ως υβριστικές τις δηλώσεις των δύο ανδρών κατά διαιτητών.

Κατά καιρούς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μην αντέχοντας τις συνεχείς ήττες από τον Παναθηναϊκό, προσπαθούν να βρουν καταφύγιο στη διαιτησία, σε μια απόπειρα να κρύψουν την αδυναμία της ομάδας τους πίσω τις έντονες διαμαρτυρίες τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι διοικουντες των Πειραιωτών… ξεφεύγουν με τα λεγόμενά τους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αντέδρασε και τιμώρησε τόσο την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους με τις ποινές που θα διαβάσετε παρακάτω.

Αναλυτικά: 

«Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

70/3-10-2018

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.
2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.
69/3-10-2018
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και
2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ