Σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Κινητοποίηση της αστυνομίας, η οποία προχώρησε στην πρώτη σύλληψη για τα αίσχη που έλαβαν χώρα χθες (10/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και που είχαν ως αποτέλεσμα, τον άγριο ξυλοδαρμό ενός φίλου του Παναθηναϊκού. Βέβαια οι αστυνομικές δυνάμεις θα έπρεπε να είναι παρούσες στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί το ξύλο στον «πράσινο» φίλαθλο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήδη, μέσα από το «Όλα Πράσινα», η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού οδηγείται προς διερεύνηση στον Eισαγγελέα, έπειτα από παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος είδε από πρώτο χέρι τα αίσχη στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Την ίδια στιγμή μάλιστα, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός από τα άτομα που συμμετείχαν στο επεισόδιο. Στη διάρκεια των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες προσαγωγές, καθώς μία τέτοια πράξη δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη.

Το ενθαρρυντικό στην υπόθεση είναι ότι οι Αρχές κι η Πολιτεία έχουν επιδείξει (για τα ελληνικά δεδομένα) αντανακλαστικά, προχωρώντας αμφότερες στις ενδεδειγμένες ενέργειες που απαιτούνται (παρότι η αστυνομία θα έπρεπε να βρίσκεται στο γήπεδο χθες και να αποτρέψει τα χειρότερα). Επόμενη κίνηση, φυσικά, θα είναι η οριστική και αμετάκλητη αποχώρηση της Εθνικής από το γκέτο του Πειραιά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ