Σφαιρόπουλος: «Συγκυριακές οι ήττες από Παναθηναϊκό»!

Από συγκυρίες προήλθαν οι δύο φετινές νίκες του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κριτική που δέχεται εκείνος, αλλά και η ομάδα: «Η κριτική είναι καλό να υπάρχει, αρκεί να είναι αντικειμενική και όχι εν βρασμώ. Σέβομαι την άποψη του κόσμου, αλλά δεν συμφωνώ πάντα. Στενοχωριόμαστε πολύ όταν χάνουμε, αλλά όσο εγώ όσο και όλη η ομάδα δουλεύουμε σκληρά για να φέρνουμε τίτλους. Συνεχίζω να δουλεύω απερίσπαστος με βάση τις αρχές και τα πιστεύω μου. 

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Δεν είμαι αλάνθαστος. Όποιος παίρνει τόσες πολλές αποφάσεις, όπως ένας προπονητής, όποιος δουλεύει τόσο σκληρά, θα κάνει και λάθη. Έχουμε μεθοδικότητα, πρόγραμμα και σαφή τρόπο δουλειάς. Έχουμε καταφέρει μεγάλα αποτελέσματα, έχουμε φέρει τίτλους και μάλιστα με μεγάλα ποσοστά νικών των αγώνων. Δεν ξέρω αν αυτά κάποιοι τα ξεχνούν, αλλά η ιστορία τα καταγράφει».

Για το αν έχει χαθεί το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν έχει χαθεί. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε χωρίς κόσμο, άρα χωρίς έδρα. Το δεύτερο το χάσαμε στο τέλος με μεγάλο σουτ του αντιπάλου και από στιγμές που έπρεπε να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση. Δεν χάσαμε από κάποιο ψυχολογικό βάρος, αλλά από συγκυρίες. Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ έκτοτε και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε πώς θα κερδίσουμε τα μεγάλα παιχνίδια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ