Στον εισαγγελέα τα αίσχη του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Τα όσα τρομερά συνέβησαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τον άγριο ξυλοδαρμό φίλου του Παναθηναϊκού, θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Εντολή του Υφυπουργού Βασιλειάδη για διερεύνηση της υπόθεσης.

Το ντροπιαστικό συμβάν που έλαβε χώρα χθες (10/10) στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης», με μαινόμενους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξυλοκοπούν άγρια και με σκοπό να προκαλέσουν δολοφονική βλάβη, έναν φίλαθλο που πήγε να δει αγώνα της Εθνικής, φορώντας φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν θα περάσει απαρατήρητο από την δικαιοσύνη.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, βρισκόταν χθες στο φαληρικό στάδιο, είδε από πρώτο χέρι τα αίσχη των «ερυθρόλευκων» και έδωσε εντολή, να σταλεί άμεσα η υπόθεση στον Εισαγγελέα για να διερευνηθεί.

Αυτό που πρέπει ωστόσο να συμβεί εδώ και τώρα, είναι η Εθνική Ελλάδας να μην δώσει ξανά ούτε φιλικό στο γήπεδο του Ολυμπιακού, το οποίο οι οπαδοί της ομάδας που έχει καταστρέψει επί δεκαετίες το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν γκετοποιήσει σε βαθμό που πλέον, υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για απώλεια ζωής!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ