Πρώτα τον διέλυσαν, μετά τον… «σέβονται»!

Ο Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο για «σεβασμό» προς τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων σε όλα τα επίπεδα και ο «Πράσινος Δικαστής» τονίζει πως ξέχασε να αναφερθεί σε όλα όσα έχει υποστεί ο σύλλογος από το «ερυθρόλευκο» κατεστημένο τα τελευταία 20 χρόνια.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Σεβασμός… Λέξη με βαραίνουσα σημασία, ειδικά γι’ αυτούς που την πρεσβεύουν. Από την άλλη, άγνωστη σε όσους νομίζουν ότι την πρεσβεύουν. Στην τελευταία κατηγορία ανθρώπων φαίνεται πως ανήκει ο Κώστας Καραπαπάς, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα  ̶̶(̶δ̶ι̶ο̶ρ̶ι̶σ̶μ̶έ̶ν̶ο̶ς̶)̶  «Πρωταθλητής».

«Εμείς είμαστε Ολυμπιακός, οπότε ξέρουμε τους αντιπάλους να τους σεβόμαστε στις κρίσιμες στιγμές τους. Ούτε θα προσπαθούσαμε να διαλύσουμε κάποιον όπως προσπάθησαν να διαλύσουν εμάς στα πέτρινα χρόνια. Τότε που  προσπάθησαν να μας πάρουν σε πλειστηριασμό μέχρι και το ιερό μας έμβλημα… Ο Παναθηναϊκός είναι ο “αιώνιος” αντίπαλος μας. Αυτός που αναγνωρίζουμε σαν αντίπαλο, όπως νομίζω μας αναγνωρίζουν κι αυτοί», είπε ο διευθυντής Facebook και λοιπών social media των Πειραιωτών, αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό.

Case study: Μπαίνουν στο σπίτι σου ληστές με τη βία, σου κλέβουν χρόνο με το χρόνο ότι εσύ με κόπο αποκτάς και τη στιγμή που έχεις φτάσει στην απόλυτη ανέχεια, σου αφήνουν ένα πιάτο φαΐ για να τρως. Αυτό ονομάζει «σεβασμό» ο Κώστας ο Τσέλσι. Ίσως του πρέπει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από τον κόσμο του «Τριφυλλιού» για τη μεγαλοψυχία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που δεν θα προσπαθήσει να δώσει τη χαριστική βολή στην ομάδα εν καιρώ κρίσης.

Μόνο που ο Κώστας ο Καραπαπάς ξεχνάει ένα πολύ σημαντικό πράγμα: Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη το έλεος και τη λύπηση κανενός, ούτε κανείς μπορεί να του δώσει τη χαριστική βολή. Τα εκατομμύρια οπαδών ανά τη χώρα, η Ιστορία και το «Τριφύλλι» δεν σβήνουν και δεν χάνονται, όσο κι αν κάποιοι το επιθυμούν και το θέλουν διακαώς.

Ας το κρατήσουμε αυτό για τη δύσκολη συνέχεια…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ