Προκλητικός Τσάκας: «Ωραίο… deal!» (pic)

Απτόητος, ο Βλάσης Τσάκας συνεχίζει τις γραφικότητες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σχολιάζοντας αυτή τη φορά την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την υλοποίηση του «Athens Alive».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Την «πράσινη» κοινή γνώμη συνεχίζει να προκαλεί ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για όλα όσα «πούλησε» στον κόσμο της ομάδας προ ετών, αλλά επανέρχεται στο προσκήνιο για να σχολιάσει με καυστικό και ειρωνικό τρόπο το πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία του «Τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Μεγάλη μέρα η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου σήμερα. Εξαπλού Τζακ ποτ γαρ. Αλλά όταν είσαι σίγουρος τότε οι κινήσεις πρέπει να είναι….ματ. Κατέθεσα λοιπόν πρόταση εξαγοράς των ….. Goody’s, με την παρέα μου, (γνωστοί μπεργκεράδες όλοι). Οι όροι μας απλοί και κατανοητοί.

Θα πληρώσουμε μόλις κερδίσουμε αυτό το Τζακ ποτ. Διαφορετικά θα ανανεώνεται η συμφωνία κάθε βδομαδα (που θα πάει θα κάτσει) μέχρι να κερδίσουμε. Α και το ξεκοψαμε: μάγκες ούτε λόγος να μιλήσετε με άλλο ενδιαφερόμενο. Προσέχετε το μαγαζί μέχρι να το πάρουμε. Τελεία και Παύλα.Ουφ τα κατάφεραμε πάλι. Ωραίο ντηλ!!!!

Σ Σ : Οποιαδήποτε ομοιότητα, συνειρμός και σύνδεση με την επικαιρότητα… θα είναι φιάσκο!!!!!».

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ