Προκλητικός Σαββίδης ειρωνεύεται τον Παναθηναϊκό! (pics)

Σε ειρωνικό τόνο θέλησε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο γιός του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης.

Ο Σαββίδης άνοιξε διάλογο στο Instagram με φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατηγόρησε τον ΠΑΟΚ για το γεγονός πως επιχειρεί να κλείσει ως ελεύθερο τον Νίκλας Χουλτ, που έχει καταθέσει προσφυγή κατά των «πρασίνων».

Σ’ εκείνο το σημείο, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη άρχισε να απαντάει σε ιδιαίτερα ειρωνικό τόνο, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τους «πράσινους»:

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

«Χρόνια πολλά σε σένα και στους άλλους τρεις. Όταν κλείσετε τον Οικονόμου σε παρακαλώ στείλε μου ένα μήνυμα», έγραψε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ανέφερε: «Μας σώσατε επίσης το 2010. Μας έχετε σώσει πολλές φορές, σας ευχαριστούμε. Σύντομα θα πρέπει να προσευχηθούμε για εσάς. Τι άλλο θα ακούσουμε;».

Τέλος, ο Σαββίδης αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του Χουλτ, τονίζοντας πως ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει τον Σουηδό: «Δεν τον έχουμε πάρει (ακόμα) και έχεις ήδη παράνοια. Ηρέμησε, απόλαυσε τις διακοπές σου κι εύχομαι να βρείτε μια λύση. Άκουσα ότι υπάρχουν πολλοί πλούσιοι άνθρωποι στην Αθήνα (φίλοι του Παναθηναϊκού). Πίεσε αυτούς, όχι εμένα.» 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ