Προκαλεί ο Μπόγρης για Παπαπέτρου! (vid)

Προκλητικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπόγρης σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ», σχολιάζοντας την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να μεταγραφεί από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Τον δρόμο που χάραξε στον Πειραιά ο Δημήτρης Αγραβάνης φαίνεται πως ακολουθεί πιστά ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος στο πλαίσιο δηλώσεών του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μετακίνηση του Ιωάννη Παπαπέτρου από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας σέντερ, που προσπαθεί να γίνει αρεστός στους φίλους του Ολυμπιακού με κάθε δυνατό τρόπο, αν και αρχικά υποστήριξε ότι δεν έχει να κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος, στη συνέχεια μετά από λίγα δευτερόλεπτα εξέφρασε τη… «λύπη» του που ο πρώην συμπαίκτης του πλέον βρίσκεται με την πλευρά των «ηττημένων»(;), τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δουν τίτλο από το… 2016!

Συγκεκριμένα, είπε: «Για τον Ιωάννη (σ.σ.: Παπαπέτρου) δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση, όπως είναι επαγγελματίας, έκανε την επιλογή του, έτσι είμαστε και εμείς. Ειμαστε σε άλλο στρατόπεδο πλέον. Κρίμα που θα είναι στους ηττημένους».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ