Ο Γκαρθία ντύθηκε «Ίβιτς» και η Τούμπα… «Λεωφόρος»!

Σουρεαλιστικές στιγμές στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να πάθει ό,τι έκανε πέρσι στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να ακολουθεί τις συνήθεις τακτικές.

Μνήμες… Λεωφόρου ξύπνησαν στην Τούμπα με την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, όταν και ένα ρολό ταμειακής προσγειώθηκε στο πρόσωπο του προπονητή των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρθία. Φυσικά, η ομάδα του Πειραιά ακολουθώντας τις συνήθεις τακτικές, αποχώρησε για τα αποδυτήρια, με τον Γκαρθία μάλιστα να μεταβαίνει στο πλησιέστερο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Με λίγα λόγια, οι φίλοι του ΠΑΟΚ βιώνουν αυτή τη στιγμή τα ίδια… καραγκιοζιλίκια που έκανε η ομάδα τους πέρσι στη Λεωφόρο, όταν και ένα κουτάκι μπύρας έπεσε από την κερκίδα στο κεφάλι του Ίβιτς, με τον Σέρβο να αποχωρεί και το παιχνίδι να κατοχυρώνεται υπέρ του «Δικεφάλου». Τότε, άπαντες στη Θεσσαλονίκη αναγνώριζαν ως δίκαιη τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ανάμεσα τους φυσικά και τα γνωστά «αντικειμενικά» μέσα. Ελπίζουμε λοιπόν, η ίδια απόφαση να παρθεί και πάλι, και οι Θεσσαλονικείς να μην έχουν κανένα παράπονο, αφού θα υπάρχει το υπέρ τους δεδικασμένο στη Λεωφόρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ