Νάνοι ως άνθρωποι και ως παράγοντες του ποδοσφαίρου!

Ο «Πράσινος» Δικαστής γράφει για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ κατά Μπεργκ, αλλά και για την προκλητική, παράλληλα, δικαίωση του Λέο Μάτος.

Τώρα, να ασχολείσαι με το τίποτα ή να μην ασχολείσαι; Κανονικά δεν πρέπει, αλλά επειδή η προπαγάνδα και η αθλιότητά τους θα γίνει «εξουσία» μόνο όταν εμείς θα σταματήσουμε να μιλάμε, δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Αλήθεια, δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ. Πόσο πιο κοντά στον πάτο θα φτάσει αυτός ο ΠΑΟΚ; Δεν του έφταναν τα όργια Κύζα στην Τούμπα, που του χάρισαν την πρόκριση σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Απόκτησε πρωτοποριακά προϊόντα P&G με κέρδος έως και 68€!

Δεν τους έφταναν τα μαχαιρώματα στο Βόλο που γέμισαν νοσοκομεία δύο πόλεων και ο Ίβιτς, στην κοσμάρα του, ευχαριστούσε τον κόσμου της ομάδας του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δεν τους έφτανε το μούφα-γκολ του Ενρίκε που τους χάρισε απλόχερα τον τίτλο.

Δεν τους έφτανε καν, ότι πήραν το παιχνίδι της Λεωφόρου στα χαρτιά και αυτομάτως από τρίτοι στα playoffs, πηγαίνουν μαγικά πρώτοι με… «γκολ» στις δικαστικές αίθουσες (όπως τους δίδαξαν τα εν Πειραιεί «αδερφάκια» τους).

Κάπου εκεί λοιπόν, λες… «εντάξει φτάνει, ξεφτιλίστηκαν, αλλά ως εδώ». Όχι όμως, όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιρικό νάνο, όπως ο ΠΑΟΚ.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι την Τρίτη (30/5), ο κλαυσίγελος της Θεσσαλονίκης καταθέτει πρόσθετη παρέμβαση κατά του Μπεργκ, προκειμένου να μην μειωθεί η ποινή του Σουηδού και να μην παίξει έτσι στην Τούμπα αύριο. Ρε, τσίπα δεν έχετε; Τι ρωτάω όμως κι εγώ! Ίχνος τσίπας δεν υπάρχει πάνω σας, δεν είχατε άλλωστε, ούτε πρόκειται να έχετε ποτέ!

Νομίζατε ότι τελειώσαμε εδώ με τις «εξυγιάνσεις»; Λάθος! Γιατί μέσα σ’ όλα αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω, ο Λέο Μάτος απαλλάχθηκε (χθες) από την «πράσινη» καταγγελία για εκτός φάσης χτύπημα του Βραζιλιάνου «μποξέρ» στον Μπεργκ, κατά τη διάρκεια του ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων στην Τούμπα.

Απόφαση-σκάνδαλο, για έναν τύπο που αφήνει στην άκρη το ποδόσφαιρο και συστηματικά, σε κάθε παιχνίδι και με οποιονδήποτε αντίπαλο, χτυπάει ύπουλα τους απέναντι παίκτες, χωρίς βέβαια ποτέ να τιμωρείται. Αυτή όμως είναι και η κατάντια του ΠΑΟΚ. Έναν ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του Μάτος, να τον θυμούνται όλοι για τις κλωτσιές και τις μπουνιές που εκάστοτε μοιράζει. Αυτοί είστε!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ