Μπόγρης: «Θέλω Παναθηναϊκό στα Play-Offs»

Την προτίμησή του για τη διασταύρωση του Ολυμπιακού στα Play-Offs εξέφρασε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος δεν δίστασε να αναφέρει πως αν ήταν στο χέρι του θα επέλεγε ως αντίπαλο τον… Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Κάποιος μας έχει ματιάσει με τους τραυματισμούς! Όσο για τα σενάρια, θα πρέπει να εξαρτάται από μία ομάδα και ένα ματς, τώρα είναι πολλά, επομένως δεν υπάρχουν. Είναι προτεραιότητα να κερδίσουμε, μία ομάδα πλέι οφ που ίσως την συναντήσουμε και στα πλέι οφ.

Πρέπει να κάνουμε το βήμα μπροστά, λόγω των απουσιών. Όσοι καταφέρουν να έρθουν στο γήπεδο, θα το εκτιμήσουμε, είναι δύσκολο λόγω ημέρας το ξέρω, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά με μία νίκη».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για τον αντίπαλο που προτιμά: «Kάθε ματς στα πλέι οφ είναι ιδιαίτερο. Είναι όλες διαφορετικές ομάδες. Θα ήθελα σαν Γιώργος τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πάντα ιδιαίτερα ματς, που ο καθένας θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Θα έχουμε και το πλεονέκτημα έδρας, τέτοια ματς αρέσουν στο κόσμο. Πιο βατός, αν και δεν υπάρχουν βατοί, ίσως ήταν η Ζαλγκίρις ή η Μπασκόνια, όμως θέλω Παναθηναϊκό γιατί είναι ιδιαίτερα παιχνίδια, είναι αυτά που θέλεις να παίζεις. Παρόλα αυτά, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, θα είναι το ίδιο από θέμα συγκέντρωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ