Μαρτυράνε μόνοι τους στην Τρίπολη, για τις στενές σχέσεις με Μαρινάκη!

Απίστευτες δηλώσεις από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρη Μπάκο και Γιώργο Μποροβήλο, με τους δύο άνδρες να παραδέχονται ανοιχτά, τις στενές σχέσεις τους με τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Συγκεκριμένα ο μεν Μπάκος είπε, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που ασχολείται με την υπόθεση στημένων αγώνων (Koriopolis):

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

«Με τον Μαρινάκη, του είπα θέλω βοήθεια, φέρε κόσμο στο γήπεδο. Έχω πρόβλημα, φέρε τον κόσμο σου στο γήπεδο! Με τον Μαρινάκη έχουμε και επαγγελματικές ασχολίες και μιλάμε μαζί. Δεν είχα ανάγκη τον Μπέο να μεσολαβήσει. Συνεργαζόμαστε επαγγελματικά και συναντιόμαστε. Του έλεγα ότι θέλω 13ο παίκτη στο παιχνίδι. Ελέγχει 1500 άτομα στην Τρίπολη και τα ήθελα στο γήπεδο. Μια κουβέντα να πει στην Τρίπολη, έρχονται αμέσως 2000 άτομα!».

Από τη μεριά του ο δε Μποροβήλος σημείωσε, αναφορικά με τις σχέσεις με Μαρινάκη:

«Κάθε μέρα ήμασταν σε επικοινωνία με τον Μαρινάκη, αφού το επίμαχο διάστημα ήταν πρόεδρος της Super League κι εγώ ήμουν αναπληρωτής πρόεδρος. Δεν είχαμε κανένα λόγο να μας πάει κάποιος στον Μαρινάκη ή να πούμε στον Μπέο να του μιλήσει. Αφού είχαμε δια ζώσης επαφή, κάθε μέρα, όλη τη χρονιά. Ήταν μια γνωριμία απίστευτα στενή!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ