Μίσσα, ρόδα είναι και γυρίζει…

Ανεπανάληπτο unfair από τον Κώστα Μίσσα και το Πρώην Ελληνικό, που επιχείρησαν να «ασελγήσουν» και να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα στις νεανίδες του Παναθηναϊκού.

Το να παλεύει μια ομάδα ένα παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ανεξαρτήτου του αποτελέσματος, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της. Ο καθένας άλλωστε κρίνεται για τις πράξεις του, ωστόσο ένα είναι το βέβαιο: Πως όσο σεβασμό δώσει στη ζωή του, άλλο τόσο θα λάβει.

Ο Κώστας Μίσσας και η ομάδα του σήμερα έδειξαν το γιατί δεν αξίζουν ούτε μια σπιθαμή σεβασμού. Αποφάσισαν να ξεφτιλίσουν, να διαλύσουν και να κερδίσουν τελικά με σκορ 102-29 τις νεανίδες του Παναθηναϊκού με τις μηδέν νίκες στο πρωτάθλημα. Η μοναδική αήττητη ομάδα της Α1 Γυναικών ένιωσε την ανάγκη να ισοπεδώσει και να συνεχίσει να παίζει στο 100% για 40′ απέναντι στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Το πως αντιδρά και λειτουργεί στο γήπεδο μια ομάδα είναι καθαρά απόφαση του προπονητή της. Ένας προπονητής, ο οποίος σήμερα έδειξε πως δεν ασπάζεται την έννοια του σεβασμού προς τον αντίπαλο. Δεν πειράζει όμως κύριε Μίσσα. Ρόδα είναι και γυρίζει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ