Λεμονής: «Δεν δόθηκε πέναλτι στον Καρσελά»!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως δεν θέλει να σταθεί στη διαιτησία του Παπαπέτρου, εκφράζοντας ωστόσο τα παράπονά του στη φάση του Καρσελά.

Αιχμές για τη διαιτησία του Παπαπέτρου άφησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Τάκης Λεμονής, καθώς εξέφρασε τα παράπονά του για μια συγκεκριμένη φάση, όπου ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Καρσελά. Ωστόσο, συνέχισε τη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως δεν θέλει να αναφερθεί άλλο στις αποφάσεις του «άρχοντα της αναμέτρησης».

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Για το αν ο Ολυμπιακός ξύπνησε αργά: «Με βάση τις φάσεις συμφωνώ. Αν δούμε την εικόνα του παιχνιδιού καταφέραμε να αντιδράσουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού στην άμυνά μας. Μας έλειψε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι μία καλή πάσα. Αν δούμε τις πάσες στον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο ίσως να είχαμε φτιάξει κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε έχοντας τον έλεγχο. Δεχθήκαμε εύκολο γκολ και στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για τον Σισέ: «Είναι ένα νέο παιδί και η ομάδα περιμένει πολλά από αυτόν. Είναι καλός σε πολλά στοιχεία του παιχνιδιού. Είναι από τους παίκτες που στο μέλλον θα απασχολήσει πολύ κόσμο».

Για το τι έλειψε από τον Ολυμπιακό: «Ήταν η κακή αντίδρασή μας στη φάση του γκολ. Δεν είχαμε καλά κλεισίματα. Αυτό ήταν μία αρχική τοποθέτηση. Υπήρχαν κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία θέλουμε δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι το αντίθετο. Εμείς είμαστε πολύ αποφασισμένοι μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων».

Για την φάση του Καρσελά: «Νομίζω πως υπάρχει πέναλτι όμως δεν θα ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία. Θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι. Είναι δύσκολο βέβαια για μας που το βλέπουμε live. Είναι ένας παίκτης που έχει ικανότητα σε αυτή την κίνηση».

Για το τι δυσκόλεψε περισσότερο την ανάπτυξη του Ολυμπιακού: «Ήμασταν προετοιμασμένοι ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει ψηλά και το αντιμετωπίσαμε. Το πρόβλημα μας βγήκε στην επόμενη φάση που τα μπακ δεν έβγαλαν την επίθεση που θέλαμε. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ανάπτυξη από την άμυνα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ