Κράξιμο «Θύρας 7» σε κυρ Σάββα!

Μέχρι και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αντιλήφθηκαν έστω και ετεροχρονισμένα τη γραφικότητα του κυρ Σάββα Θεοδωρίδη, όπως φαίνεται από την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Advertisement

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της «Θύρας 7″ με μια ανάρτηση τους στην επίσημη ιστοσελίδα τους στο Facebook, θέλησαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους για τις συνεχείς και άστοχες διαμαρτυρίες του Θεοδωρίδη, τονίζοντας ωστόσο πως πράγματι η διαιτησία φέτος έχει κάνει όργια εναντίον τους. Όλα αυτά φυσικά, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τρία πέναλτι σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σεβόμαστε τα χρόνια σου και πόσο Ολυμπιακός είσαι αλλά ΣΤΑΜΑΤΑ επιτέλους… Αρκετά έχουμε στο κεφάλι μας. Στον Ολυμπιακό δεν αρμόζει αυτή η κλάψα. Σταμάτα επιτέλους σε κάθε αγώνα να λές για διαιτησία, τα ξέρουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουνε τα πράγματα ειδικά φετος, ίσα ίσα θα γίνουν και χειρότερα.

Έχουμε κάνει υπομονή μαζί σου σε πολλά και διάφορα θέματα που τα ξέρεις και τα ξέρουμε και εμεις όμως δεν θα αφήσουμε αλλο να ξεφτυλίσεις το λαό του Θρύλου και να κάνεις τους αντιπάλους μας να γελάνε όπως τόσα χρόνια κάναμε εμείς μαζί τους… Έχουμε ομάδα να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον πόλεμο και δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα με αύτες τις γραφικότητες μετα απο κάθε αγωνα…

ΥΓ. Η διαιτησία φέτος κάνει όργια και θα συνεχίσει να κάνει, όμως υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης και όχι με δηλώσεις!!

Απόκτησε το ολοκαίνουργιο t-shirt του Νίκου Παππά αποκλειστικά από το PAO SHOP!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ