Καραπαπάς: «Έγινε προσπάθεια από τον Παναθηναϊκό»

Ο Κώστας Καραπαπάς απολογήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague για τη συμπεριφορά του στη Λεωφόρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Την απολογία του για τις ύβρεις που εξαπέλυσε προς τους παρατηρητές του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κατέθεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν απευθύνθηκε σε κανέναν, αλλά… μονολογούσε.  Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ώστε η Λεωφόρος να μη μετατραπεί σε «ζούγκλα».

Τελικά, η έδρα τιμώρησε τον Κώστα Καραπαπά με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για διάστημα ενός μήνα.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν είχα καμία οπτική επαφή με τον παρατηρητή. Εγώ εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τον ταξίαρχο της αστυνομίας και του κατέθετα τα παράπονά μας για τη μη τήρηση των μέτρων τάξης. Του είπα “για ποιο λόγο να ερχόμαστε στις συσκέψεις αν δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα”. Εκείνος μου απάντησε ότι “έχετε δίκαιο, αλλά τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από άλλες χρονιές. Εμάς η δουλειά μας είναι να επέμβουμε αν συμβεί κάτι. Τα παράπονά σας κάντε τα στη Λίγκα”. Τότε γύρισα πλάτη και είπα μονολογώντας “Γ@@μώ τη Λίγκα μας και τους παρατηρητές μας” κι όχι “γ@@μώ τη Λίγκα σας”. Ο παρατηρητής δεν βρισκόταν καν στο οπτικό μου πεδίο, αν ήθελα να του πω κάτι, θα πήγαινα να τον έβρισκα.

Επρόκειτο για ένα ντέρμπι έντονο, που τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν μεγάλης έκτασης έκτροπα. Στην πρωινή σύσκεψη είχαμε συμφωνήσει συγκεκριμένα πράγματα, όπως για το ποιοι θα είναι στο γήπεδο, να μην μπουν φίλαθλοι με διαπιστεύσεις κ.α. τα οποία δεν έγιναν. Η ατμόσφαιρα ωστόσο ήταν πράγματι πολύ διαφορετική σε σχέση με προηγούμενα ντέρμπι στη Λεωφόρο, που επικρατούσε ζούγκλα. Εγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να μη δούμε το ξέφραγο αμπέλι των προηγούμενων χρόνων. Εγώ επίτηδες δεν βγήκα από τη φυσούνα για να μην προκαλέσω με την παρουσία μου. Άκουσα όμως έναν να φωνάζει να πεθάνει το ανήλικο παιδί μου, 12 ετών. Πήδηξε μάλιστα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι αν δεν επενέβαιναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού που τον σταμάτησαν, μπορεί να ξέφευγε η κατάσταση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ