Ιωαννίδης για Σπανούλη: «Αυτό δεν είναι μπάσκετ»

Ο πρώην προπονητής Ολυμπιακού και Άρη, Γιάννης Ιωαννίδης, μίλησε εφ’ όλης της ύλης και δεν δίστασε να αναφερθεί τόσο στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, όσο και στον τρόπο με τον οποίο κερδίζει τα φάουλ ο Βασίλης Σπανούλης στους «ερυθρόλευκους».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ανεπανόρθωτα εξέθεσε ο Γιάννης Ιωαννίδης τον Βασίλη Σπανούλη με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιλέγει να αγωνίζεται στο παρκέ, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως ντροπή το γεγονός πως τα αδέλφια Γιαννακόπουλου δεν έχουν τιμηθεί για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Αποσπασματικά τα όσα είπε στο Sport24.gr:

Για τους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο: «Τα αδέλφια Γιαννακόπουλοι προσέφεραν τα μέγιστα στο μπάσκετ και πρέπει να τιμηθούν από το μπάσκετ. Δυστυχώς, δεν έχει κάνει κάνεις τίποτα ακόμα για αυτούς και είναι ντροπή. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία που ήταν αντίπαλοι μου».

Έως 39€ σε κουπόνια για τα καινοτόμα προϊόντα της P&G!

Για τον Σπανούλη και τον τρόπο που παίζει: «Ο Σπανούλης, του κάνεις σκριν για πικ εν ρολ από εδώ και πάει από την άλλη μεριά, τραβάει και μια στον ώμο και αντί για επιθετικό, παίρνει αμυντικό και σουτάρει δυο βολές. Αυτό δεν είναι μπάσκετ όμως. Κατάλαβες; Και η άμυνά του. Γιατί ο Σπανούλης παίζει άμυνα;».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ